Hakem-gözlemci gecesinde coşku
Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Balıkesir Şubesi tarafından düzenlenen 2017-2018 futbol sezonu kokart takma ve dayanışma gecesi coşkulu geçti.
Bölge Haberleri
Yayın: 03 Kasım 2017 - Cuma 18:33
Güncelleme: 03 Kasım 2017 18:33
Hakem-gözlemci gecesinde coşku

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Balıkesir Şubesi tarafından düzenlenen 2017-2018 futbol sezonu kokart takma ve dayanışma gecesi coşkulu geçti.
Pamukçu Asya Termal Otel´de gerçekleşen geceye Balıkesir 6 Eylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Merkez Hakem Kurulu(MHK) 1. Bölge Başkanı Ahmet Erdoğan, MHK 2. Bölge Başkanı Murat Ilgaz, Balıkesirspor Kulübü Başkanı Remzi Boncuk, TÜFAD Başkanı ve Balıkesirspor Teknik Direktörü Can Cangök, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Balıkesir Şube Başkanı Metin Mengüç, hakem ve gözlemciler katıldı.
TFFHGD Balıkesir Şube Başkanı Mehmet Özkan´ın açış konuşmasıyla başlayan gecede hakemliği ve gözlemciliği bırakanların şiltleri verildikten sonra adaylıktan il hakemliğine geçen hakemlerin kokartları takıldı.
Gecede, derneğe gelir olmak üzere bir forma ve futbol topunun açık artırmaya çıkarıldı. Açık artırma, 6 bin liraya Balıkesirspor Kulübü Başkanı Remzi Boncuk´ta kaldı.
Geceye, ünlü sanatçı-bestekar Coşkun Sabah, şarkılarıyla renk kattı.
Haber : Önder Balıkçı

  • Pazartesi 10 ° / 3.6 ° false
  • Salı 11.1 ° / 3.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 11.3 ° / 2.5 ° false
1

Büyükşehirden öğrencileri sevindiren ulaşım hizmeti

2

BANÜ’de medya zirvesi

3

PLAKALI ÇÖPLÜK 10 JA 827 !

4

Ahmet Mekin hastanede

5

“Kırmızı fularlı kedi”nin gizemi!

6

AK Parti İlçe Teşkilatı’ndan Erdek’te Ziyaretler

7

Erdek’te yılbaşı pazarı açılıyor