Haklarında araması bulunan 33 kişi yakalandı
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, eş zamanlı olarak, çeşitli suçlardan aranması olan kişileri yakalamak için operasyon başlattı.
Bölge Haberleri
Yayın: 26 Mart 2018 - Pazartesi 18:04
Güncelleme: 26 Mart 2018 18:04
Haklarında araması bulunan 33 kişi yakalandı

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, eş zamanlı olarak, çeşitli suçlardan aranması olan kişileri yakalamak için operasyon başlattı.
Balıkesir genelinde eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, "adam öldürme", "kasten adam yaralama", "basit yaralama", "çocuğun cinsel istismarı", "kamu malına zarar verme", "kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma", "şantaj", "6136 sayılı Kanun´a muhalefet", "hırsızlık", "aile yükümlülüklerine uymama", "borcunu ödeme şartını ihlal", "alkol ve uyuşturucu madde etkisi altında araç kullanma" suçlarından aranan 33 kişiyi ikametlerinde gözaltına aldı.
23-24 Mart 2018 tarihlerinde ilimiz genelinde 60 ekip, 201 personelin katılımıyla 125 ikamette, çeşitli suçlardan aranan şahıslara yönelik yapılan operasyonda 147 kişinin de GBT sorgusu yapıldı.
Haber Merkez

  • Pazar 21.2 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.5 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Salı 21.1 ° / 13.2 ° Güneşli
1

Yeşilçam efsanesi Ahmet Mekin: “Engin Çağlar, iyi insan ve iyi oyuncuydu”

2

ERDEK NERİME YÜKSEL ORTAOKULU’NDAN BÜYÜK BAŞARI

3

Kapıdağ ve Zeytinliada panelde ele alındı

4

Dr. Dadan soruyor: “Siz hâlâ ütülmediniz mi?

5

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN DİKİŞ KURSUNA 10 YENİ MAKİNE DESTEĞİ

6

Bandırmaspor’a ceza yağdı!

7

Erdek’e 300 Sosyal Konut Müjdesi!