Halitpaşa İlköğretimden resim sergisi
Erdek Halitpaşa İlköğretim Okulu öğrencilerinin resim sergisi, Erdek Sanat ve Kültür Evinde sergileniyor.
Erdek Haber
Yayın: 24 Mayıs 2012 - Perşembe 00:00
Güncelleme: 24 Mayıs 2012 00:00
Halitpaşa İlköğretimden resim sergisi
Erdek Halitpaşa İlköğretim Okulu öğrencilerinin resim sergisi, Erdek Sanat ve Kültür Evinde sergileniyor.
Halitpaşa İlköğretim Okulu`nun 7 ve 8. sınıf öğrencilerin el emeği göz nuru ile hazırladıkları bir yıllık emeklerinin karşılığı olan resim sergisi açıldı.
Resim sergisi açılışına Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Erdek İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cihat Alat, Okul müdürü, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Serginin açılışını Kaymakam Kaygısız ve Belediye Başkanı birlikte yaptı.
Sergiyi gezen ziyaretçiler öğrenci ve öğretmenlerinden resim çalışmaları ile ilgili bilgi aldılar.
Sergi hakkında kısa bir açıklama yapan Halitpaşa İlköğretim Okulu Resim Öğretmeni Erhan Çınlar, 7. ve 8. sınıf öğrencilerinin resim derslerinde yaptıkları maske, rölyef, ebru, yağlı boya tablo ve pastel çalışmalarının sergilendiğini söyledi.
21 Mayıs Pazartesi günü hizmete giren sergi her gün saat 10:00-18:00 arasında gezilebilecek. Serginin kapanış tarihi ise 25 Mayıs Cuma günü olduğu açıklandı.
T. ERTAN
Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.9 ° / 8.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 7.7 ° / 1.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Ömer Metin zorlandı ama kazandı

2

Japon Heyet, Erdek’te Su Ürünleri Üretim Alanlarını İnceledi

3

Can Dost Şubat-Mart programı belli oldu

4

Mamun Bahçeleri Yokuşunda Kaza: 2 Motorcu Yaralandı

5

Şubat’ta Bahar Havası: Erdek’te Sahiller Doldu

6

Türkiye’de ilk olacak "Lisanslı Zeytinyağı Depoculuğu" için imzalar atıldı

7

Bandırmaspor - Serik Spor: 0-3