Halk Eğitim kurslarında 2333 kursiyer var
Erdek İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü´nün açtığı kurslar sürüyor. Kurum müdürü Yusuf Bayrak, hâlen toplam 93 kursa, 2333 kursiyerin katıldığını açıkladı.
Erdek Haber
Yayın: 05 Şubat 2016 - Cuma 15:46
Güncelleme: 05 Şubat 2016 15:46
Halk Eğitim kurslarında 2333 kursiyer var

Erdek İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü´nün açtığı kurslar sürüyor. Kurum müdürü Yusuf Bayrak, hâlen toplam 93 kursa, 2333 kursiyerin katıldığını açıkladı. Bu ay içinde ?yaşlı bakım kursu?nu da açacaklarını belirten Bayrak, şunları söyledi:
?Bu kursu da çok önemsiyoruz. Geçen yıl ilkini açtığımız bu kursa katılan 40 kişiye sertifika vermiştik. Bunların neredeyse tamamına yakını büyük kentlerde iş buldu. Bu sertifikaya sahip olanlar, Bandırma, Bursa, İstanbul gibi büyük kentlerdeki özel hastanelerde de iş buluyorlar. Bu yıl da aynı kursu açacağız. Kursumuz için 30 dolayında başvuru yapıldı. Kursumuzda kendi rehber öğretmenlerimizin yanı sıra sağlıkçılar da ders verecekler.?
Üniversiteye hazırlık kurslarının da sürdüğünü, bu kurslarda büyük başarı elde ettiklerini vurgulayan Bayrak, ?Her yıl, üniversite sınavlarında Erdek´ten başarı sağlayan ilk 4 kişi bizim kurslarımıza katılanlardan çıkıyor? dedi.
Erdek İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yusuf Bayrak, önümüzdeki günlerde ayrıca ?zeytin ağacı budama kursu? açacaklarını da sözlerine ekledi.
Haber : Önder Balıkçı

  • Pazartesi 9.8 ° / 6.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 14 ° / 7.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 14.1 ° / 5.7 ° false
1

Mirza’dan Yeşilçomlu Kavunu teşekkürü

2

Erdek’te gol sesi çıkmadı

3

Milletvekili Çömez: “Manyas’a düşen İHA’dan neden bir haftadır haberimiz olmadı?”

4

Akın: “Gençlerimizin her talebi bizim önceliğimiz”

5

MAÇIN ARDINDAN

6

Bandırmaspor’a Erzurumspor darbesi: 0-2

7

Manyas’ta İnsansız Hava Aracı Düştü