Tarih: 07.06.2013 00:00

Halk Eğitim Merkezi sergileri başladı

Facebook Twitter Linked-in

İlçemize bağlı, Çeltikçi, Tatlısu Köyleri ile Karşıyaka Beldesinde yılsonu el sanatları sergilerinin açılışları için törenler düzenlendi. Erdek Halk Eğitim Müdürlüğü, yıl boyunca eğitim gören kursiyerlerin 8 aylık çalışma ürünleri biçki dikiş, el sanatları ve ev ekonomisi yılsonu serginin açılışlarına başlandı. Halk Eğitim Merkezi organizasyonunda eğitim gören kursiyerlerin eserlerinin sergileneceği ilk sergi Çeltikçi Köyündeydi. 4 Haziran Salı günü saat 10.00`da Çeltikçi Köyü ile start alan sergilerin açılışları, saat 11.oo`de Tatlısu, saat 12.00`de ise Karşıyaka Beldesi ile devam etti.   
Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan, bazı daire müdürleri, muhtarlar ve köy halkının hazır bulunduğu sergilerin açılış törenleri, halk oyunları gösterileri ile başlayıp, kursları bitiren kursiyerlerin sertifikalarının dağıtılmalarının ardından gerçekleştirildi.
8 Aylık el becerilerini sergileyen kursiyerlerin birbirinden değerli eserlerinin göz kamaştırdığı sergi açılışlarında, özellikle protokol hanımları kursiyerleri tek tek tebrik ederek ürettikleri eserlerin güzellikleri karşısında etkilendikleri gözlendi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —