Haluk Levent’ten Bandırma'da kurtuluş konseri
Bandırma’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümü Bandırma Belediyesi’nin düzenlediği kurtuluş etkinlikleri coşku içinde geçti.
Magazin Haber
Yayın: 19 Eylül 2022 - Pazartesi 21:19
Güncelleme: 19 Eylül 2022 21:19
Haluk Levent’ten Bandırma

Bandırma’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümü Bandırma Belediyesi’nin düzenlediği kurtuluş etkinlikleri coşku içinde geçti. Etkinliklerin son gününde de Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran on binlerce Bandırmalı, kurtuluş coşkusunu Haluk Levent konseriyle yaşadı. 
Bandırmalılar Cumhuriyet Meydanı’nı hıncahınç doldurdu 
Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran on binlerce Bandırmalı, Haluk Levent ile hep bir ağızdan şarkılar söyleyerek 100. yıl coşkusunu tüm Bandırma’da hissettirdi. 
Bandırmalılarla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Haluk Levent, vatandaşların coşkusuna ortak olarak unutulmaz bir konser performansına imza attı. 
Konser sonunda Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, tarafından Son Kurşun Anıtı’nın maketi hediye edildi. Konserde bir konuşma yapan Başkan Tosun, “Bağımsızlığımızın 100. yılı kutlu olsun. Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarına, 61. Alay Komutanı Yarbay Vecihi Bey ve Binbaşı Süleyman Bey başta olmak üzere tüm şehitlerimize minnet duygularımı ifade ediyorum.” dedi. 
Haber Merkezi

  • Perşembe 15.3 ° / 6.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 14.6 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 16.9 ° / 8.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Balıkesir'de uyuşturucu operasyonlarında 17 tutuklama

2

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi EMITT yolcusu

3

AK Parti Marmara İlçe Başkanlığı’na taşlı saldırı düzenlendi

4

Erdek Ticaret Odası’ndan hizmet atağı!

5

BANDIRMA’DA HİZMET SEFERBERLİĞİ: ÇALIŞMALAR KENT GENELİNDE SÜRÜYOR

6

JASAT ekipleri 5 yıllık firariyi Erdek’te yakaladı

7

Berat Kandili Erdek’te Dualarla İdrak Edildi