Tarih: 17.02.2020 23:53

Harun Karacan anısına öğrencilere atkı, bere dağıtıldı

Facebook Twitter Linked-in

Merhum İngilizce Öğretmeni Harun Karacan anısına Babası Dursun Karacan ve Annesi Zülbiye Karacan tarafından hazırlanan atkı, bere ve kırtasiye malzemeleri, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun´un katılımıyla düzenlenen bir organizasyonla Bandırma İlçesi kırsal mahallelerdeki ilköğretim okullarına dağıtıldı.

Dağıtım için hazırlanan kışlık aksesuar ve kırtasiye malzemeleri Edincik, Aksakal, Erikli ve Yeni Yenice´deki ilkokullarda minik öğrencilere hediye edildi.
Konuyla ile ilgili açıklama yapan Başkan Tosun: ?Bir kaza sonucu 27 Temmuz 2014 tarihinde yitirdiğimiz Harun Karacan´ın anısını yaşatmak amacıyla ailesi tarafından hazırlanan atkı, bere ve kırtasiye malzemelerimizi düzenlenen bu organizasyonla birlikte kırsal mahallelerimizdeki Edincik, Aksakal, Erikli ve Yeni Yenice´deki ilkokullarımızda eğitim gören minik öğrencilerimize dağıtımını gerçekleştirdik. Böylesine anlamlı bir davranış sergileyen ailenin büyüklerine teşekkür ediyorum. Bu vesileyle merhum öğretmenimize tekrar Allah´tan rahmet diliyorum.? dedi.
Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —