Hasat Dans ve Sanat Stüdyosu´ndan vefa
Özel Eğitim Öğrencisi Çınar Çinte yararına Bandırma Hasat Dans ve Sanat Stüdyosu tarafından düzenlenen gece coşkulu geçti.
Bölge Haberleri
Yayın: 23 Aralık 2019 - Pazartesi 18:02
Güncelleme: 23 Aralık 2019 18:02
Hasat Dans ve Sanat Stüdyosu´ndan vefa

Özel Eğitim Öğrencisi Çınar Çinte yararına Bandırma Hasat Dans ve Sanat Stüdyosu tarafından düzenlenen gece coşkulu geçti.
Bandırmalı Resim Öğretmeni Kemal Çinte ve Selma Çinte´nin oğulları Çınar Çinte´nin özel eğitim gereksinimlerine destek amacıyla düzenlenen gece 20 Aralık akşamı Hotel Eken Prestige´de yapıldı.
Kalabalık bir davetli topluluğun katıldığı etkinliğine Ayvalık, Bursa, İstanbul, Bergama, Dikili´den de konuklar katıldı.
Canlı müzikler, Arjantin Tango gösterileri, Latin dansları gösterileri, zeybek, ege danslarıyla temponun hiç düşmediği gecede Sanatsal Kültürel ve Sportif Faaliyetleri Araştırma Geliştirme Gençlik-Spor Kulübü de (SASFAG) bir gösteri sundu. Gecenin ilerleyen saatlerinde Türk Sanat Müziği Sanatçısı Orhan Demir sahne aldı.
Hasat Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Burak Güner, gecede yaptığı konuşmada ?Kemal Öğretmenimiz Hasat´ı kurarken hem isim babalığını yapmış hem de logomuzu tasarlamıştı. Eşi Selma ablamız da kurucularımızdandır. Çınar´ın eğitimi için 6 yıldır İstanbul´dalar ama her zaman kalplerimiz bir. Bu geceyi düzenleyerek Çınar´ın eğitimine destek olmak istedik. Kemal Hocamıza ve Selma ablamıza ahde vefamız var. Sizler de bu çağrımıza bu akşam burada olarak destek oldunuz. Herkese çok teşekkür ederiz.? dedi.
Hediye çekilişlerinin gerçekleştirildiği, davetlilerin gönüllerince eğlendiği geceye CHP Bandırma İlçe Başkanı Hüseyin Bahar, Belediye Meclis Üyeleri Selim Panç, Adil Levent Coşkun ve Nüvit Erten´in yanı sıra demokratik kitle örgütlerinden temsilciler ve dernek temsilcileri de katıldı.
Haber: Ozan Ertuğrul

  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.4 ° / 12.2 ° false
1

100 yaşındaki hayırsever Hacı Ahmet Gemici

2

Erdek sahilinde kasım ayında deniz keyfi

3

Büyükşehir’den Gençlere ve Kültüre Yatırım

4

Marmarabirlik’ten 761 milyon TL’lik ödeme

5

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

6

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

7

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI