Havutça bayramın 3. günü Marmaradaydı
CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça sel felaketi yaşayan Marmara İlçesinin yaralarının bir an önce sarılmasını istedi.
Erdek Haber
Yayın: 30 Ekim 2012 - Salı 00:00
Güncelleme: 30 Ekim 2012 00:00
Havutça bayramın 3. günü Marmaradaydı
CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça sel felaketi yaşayan Marmara İlçesi`nin yaralarının bir an önce sarılmasını istedi.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı`nda Ankara`da olacağını Marmara`da açıklayan Havutça, "Kimse ve hiçbir irade halkın üzerinde değildir ve halkın Cumhuriyet Bayramını kutlamasına Atatürk`ü anmasına yasak koyamaz" diye konuştu.
Kurban Bayram ziyaretlerini sürdüren Milletvekili Havutça, üçüncü gün Marmara adasındaydı.  
2 gün süren sağanak yağmur sonrasında meydana gelen selin yarattığı hasar hakkında Marmara Belediye Başkanı Ali Aksu`dan bilgi alan ve incelemelerde bulunan Havutça, uzun süren sağanak nedeniyle ilçe merkezi ve köyleriyle Saraylar ve Avşa beldelerinde büyük hasar oluştuğunu da öğrendi. 
Merkez ve köylerde ciddi hasarlar bulunduğu bilgisini alan Havutça, "Belediye ekipleri çok gayretli bir çalışma gerçekleştirmişler. Ciddi hasarlar var. Can kaybı olmaması bizleri teselli etti. Marmara, Avşa ve Saraylar halkımıza büyük geçmiş olsun" dedi.
Balıkesir İl afet ve Acil Durum Müdürlüğü`nün ilçeye yardım gönderdiği ve halkın mağduriyetinin giderilmesi için çalışıldığını ancak felaketini yaşayan halkın yaralarının bir an önce sarılması gerektiğini dile getirdi.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Salı 20.3 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 15.7 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Zorunlu kış lastiği uygulamasında tarih öne çekildi

2

ERDEKLİ ÇİFTÇİLER TARIM FUARINDA

3

Erdek Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı

4

Teknik Direktör Gürsel: “3 puan aldık, mutluyum”

5

Bandırmaspor: 2-Ümraniyespor: 1

6

Ahmet Akın, can dostları Pati Park ile buluşturdu

7

Balıkesir’den Gazze’ye vicdan köprüsü