Tarih: 08.06.2012 00:00

Havutça, Gönen'de İGM üyeleriyle bir araya geldi

Facebook Twitter Linked-in

CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça Gönen`de CHP Balıkesir İl Genel Meclis Üyeleri ile bir araya geldi.
Balıkesir İl Kongresinin değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda Balıkesir`in sorunları ile Balıkesir`in büyükşehir yapılması yönündeki  son çalışmalar değerlendirildi. 
CHP Yerel Yönetimler Üst Komisyon Üyesi olan Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, CHP Genel Merkezinin yerel seçimlerde oluşturacağı stratejileri anlattı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun başkanlığında İstanbul Silivri`de yapılan toplantı hakkında bilgi verdi.
Balıkesir büyükşehir belediyesinin yerel seçimlerde kazanılması için yapılacak çalışmaların ön değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda Namık Havutça İl Genel Meclis Üyelerinin görüşlerini dinledi. Havutça İl Genel Meclis Üyelerinin değerlendirmelerini CHP Genel Merkezi Yerel Yönetimler Komisyonunda da dile getireceğini söyledi.
Ev sahipliğini İbrahim Erdal Arcan`ın yaptığı toplantıya CHP İl Genel Meclis Üyeleri Selahatti Yay, Niyazi Sarı, Mehmet Erkovan (Erdek), Hüseyin Sarıkaya, Fevzi Keklikçi, Hasan Küçükdereli, Ali Çetin Şahin (Erdek), İsa Bolel, Hüsnü Atay, Mustafa Erbil, Hasan Uslu katıldı. Toplantıda, CHP Gönen İlçe Örgütünden Birol Kayışkopran, Ömer Küçükakça, Ömer Dalıgıç, Ahmet Yılmaz ve Ülkü Dönmez ile Kumköy Muhtarı Davut Sarıoğlu da hazır bulundu.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —