Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Hayırsever Atay Kula´dan anlamlı bağış

Hayırsever Atay Kula´dan anlamlı bağış

Hayırsever Atay Kula, 112 Acil Sağlık Hizmetlerine anlamlı bağışta bulundu.

Hayırsever Atay Kula, 112 Acil Sağlık Hizmetlerine anlamlı bağışta bulundu.
Balıkesir´de ikamet eden hayırsever Atay Kula, Balıkesir İli Altıeylül ilçesinde bulunan Altıeylül 5 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyon binasının yapımını üstlendi.
Hayırsever Kula´nın, Altıeylül 5 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyon binasının yapımını üstlenmesinin ardından Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü´nde imza protokol töreni düzenlendi.
Hayırsever Atay Kula eşi Mehlinur Kula ve kızı Sibel Kula´nın yer aldığı imza protokolü töreninde konuşan Balıkesir İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, bu tür bağışların sağlığın korunması, geliştirilmesi, halkın acil sağlık hizmetlerine erişimi ile hasta memnuniyetinin arttırılması açısından önemli olduğunu açıkladı.
Bu davranışın örnek olması, sağlık kurumlarının daha iyi hizmet sunmasına katkı sağlayan bağışların ve bu konudaki duyarlılığın artarak devam etmesini temenni eden Yavuzyılmaz, ?İlimizde 112 acil sağlık hizmetleri, 49 istasyon 76 acil sağlık hizmetleri ambulansı ve 680 personeliyle hizmet sunmaktadır. 2018 yılında sadece acil çağrı merkezine gelen çağrılar doğrultusunda 123.503 vaka olay yerinden alınarak sağlık kuruluşlarına sevk edilmiştir. İhtiyaç duyulan Acil Sağlık Hizmetlerinin daha etkin hizmet sunumunu sağlamak üzere tüm vatandaşlarımızı ihtiyaç duydukları anda kolayca ulaşabildikleri, düşük maliyetle etkin ve yaygın sağlık hizmeti sunulan Aile Sağlığı Merkezlerimize davet ediyoruz.? dedi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli