Hayırseverlerin desteğiyle şehit ailesine ev alındı
Diyarbakır´da şehit olan polis memuru İlker Narin´in Bandırma´da yaşayan eşine, hayırseverlerin desteğiyle alınan evin tapusu ve anahtarı teslim edildi.
Erdek Haber
Yayın: 17 Mart 2016 - Perşembe 07:11
Güncelleme: 17 Mart 2016 07:11
Hayırseverlerin desteğiyle şehit ailesine ev alındı

Diyarbakır´da şehit olan polis memuru İlker Narin´in Bandırma´da yaşayan eşine, hayırseverlerin desteğiyle alınan evin tapusu ve anahtarı teslim edildi.
AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Mustafa Rüştü Çelenk, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri, İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç, İlçe Müftüsü Süleyman Küçük ve şehidin eşi Emel Narin´i baba evinde ziyaret etti.
Vali Yaman, bir süre sohbet ettiği Emel Narin´e, hayırseverlerin desteğiyle alınan evin tapusunu ve anahtarını teslim etti. Yaman, şehit ailelerinin başlarının tacı olduğunu ve her zaman onların yanında olacaklarını ifade ederek, ?Hayırseverlerin desteğiyle alınan bu güzel evin tapusunu verdik. Hayırlı olsun. Katkıda bulunanlara teşekkür ediyorum? dedi. Şehit eşi Emel Narin´in 2 yaşında bir çocuğu bulunuyor.
Haber Merkezi

  • Pazartesi 33.6 ° / 16.8 ° Güneşli
  • Salı 33 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
1

Polisin dikkati uyuşturucuya geçit vermedi!

2

Erdek’te fırtına hayatı olumsuz etkiledi

3

Erdek’te uyuşturucu operasyonu: 4 Gözaltı

4

Erdek'te şiddetli rüzgar: Terastan caddeye su deposu düştü!

5

Erdek’te yaz Kur’an Kursları coşkulu bir programla sona erdi

6

Erdek'te silahlı yaralama olayının şüphelisi yakalandı

7

Erdek Su Ürünleri Kooperatifi’nde yeni dönem