Hayvan hakları için yollara düştü
Mersin Erdemli İlçesinden yola çıkan dizi ve sinema oyuncusu Hayvan Hakları Savunucusu Semih Iğdigül, Havran İlçesinde öğrencilere yönelik hayvan hakları ile ilgili Mehmet Çalışır Anadolu Lisesinde seminer verdi.
Bölge Haberleri
Yayın: 05 Kasım 2015 - Perşembe 03:02
Güncelleme: 05 Kasım 2015 03:02
Hayvan hakları için yollara düştü

Mersin Erdemli İlçesinden yola çıkan dizi ve sinema oyuncusu Hayvan Hakları Savunucusu Semih Iğdigül, Havran İlçesinde öğrencilere yönelik hayvan hakları ile ilgili Mehmet Çalışır Anadolu Lisesinde seminer verdi.
Havran Belediyesinin destekleri ile düzenlenen seminer gün boyu tüm sınıflara verildi.
Semih Iğdigül Sokak hayvanlarının durumuna dikkat çekmek maksadıyla yollarda olduğunu belirterek gittiğim il ve ilçelerimizde merkezi idare ile yerel idarecilerin destekleri ile okullarda hayvan hakları konulu seminerler düzenlediğini söyledi.
Ufak bir motosikletle hayvan hakları için yollara düştüğünü belirten İğdigül, ?Hayvan katliamlarına dur demek istiyoruz. Mersin Erdemli´den yola çıktım. İç Anadolu bölgesinden Sinop´a kadar gittim. Bütün Karadeniz´i dolaşarak, Azerbaycan´ın başkenti Bakü´ye kadar ufak bir motosikletle hayvan hakları için koşturuyorum. Gittiğim yerlerde barınakları, belediyeleri dolaşıyorum. Bu hayvanların dili yok. Biz bu mücadelemizde onların sesi olmaya çalışıyoruz. Hayvan katliamlarına son diyoruz? dedi.
Iğdigül seminerin sonunda, Havran Kaymakamı Yasin Öztürk ve her konuda destek veren Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy´a teşekkür etti
Haber Merkezi

  • Salı 33 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
1

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

2

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

3

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

4

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak

5

BAŞKAN DURSUN MİRZA’DAN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

6

Bandırma'da motosiklet kazası: 1 yaralı

7

Akın’dan Amatör balıkçılara müjde: