Hayvan Pazarı ile Kurban Kesim Yeri bayrama yetiştirilecek
Bandırma Belediyesi, modern bir hayvan satış ve hijyenik kesim alanı kazandırıyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 30 Temmuz 2016 - Cumartesi 11:20
Güncelleme: 30 Temmuz 2016 11:20
Hayvan Pazarı ile Kurban Kesim Yeri bayrama yetiştirilecek

Vatandaşların kurban alışverişlerini daha rahat bir ortamda gerçekleştirip, kurbanlarını hijyenik ortamlarda kesmelerini sağlamak amacıyla Hayvan Pazarı ve Kurban Kesim alan düzenleme çalışmaları hızlandı.
Başkan Dursun Mirza, ?Yaklaşık 6 Bin metrekare alan üzerine kurulacak olan Kurban Satış ve Kesim Alanımızda otopark, prefabrik hayvan kesim alanları ve idari bina yapılacaktır. Hayvan Pazarı ve Kurban Kesim Yeri, önümüzdeki Kurban Bayramına yetiştirmek için yoğun bir çalışma gerçekleştiriyoruz.? dedi.
Bandırma Ticaret Borsası binası karşısına kazandırılacak bu yatırımın, zemin düzenleme çalışmaları sonunda şehrin merkezinde, ulaşımı kolay ve vatandaşın ihtiyacına cevap verecek şekilde düzenlenerek Bandırmalı vatandaşların hijyenik Kurban Satış ve Kesim alanına kavuşması sağlanacak.

Haber Merkezi

  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 33.4 ° / 15.9 ° Güneşli
1

TABELA VAR, FERİBOT YOK!

2

CHP Milletvekili ve PM üyeleri Bandırma’da

3

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

4

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

5

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

6

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

7

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak