Hedef: Daha sağlıklı ve zinde Bandırma halkı
Hedef: Daha sağlıklı ve zinde Bandırma halkı Bandırma Belediyesi, sağlıklı ve zinde bir yaşam için spor kültürünü geliştirme faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 26 Haziran 2019 - Çarşamba 19:12
Güncelleme: 26 Haziran 2019 19:12
Hedef:  Daha sağlıklı  ve zinde  Bandırma halkı

Hedef: Daha sağlıklı ve zinde Bandırma halkı Bandırma Belediyesi, sağlıklı ve zinde bir yaşam için spor kültürünü geliştirme faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.
Bandırma halkı için sporun ortak noktası haline gelen General Balcı Çamlığı´nda daha sağlıklı ve zinde bir halk adına haftanın 3 günü sabah sporu gerçekleşecek.
Uzman eğitmenler gözetiminde her Pazartesi ? Çarşamba ? Cuma olarak faaliyete geçmesi beklenen sabah koşusu programına Bandırmalıların büyük bir ilgiyle katılması bekleniyor.
1 Temmuz Pazartesi 08:30 itibariyle başlayacak olan program, Bandırmalılar için sporda çeşitlilik ve devamlılık adına yeni adımlar atılmasının örneklerinden biri olacak.
Haber Merkezi

  • Pazar 5.7 ° / 4.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 9.8 ° / 2.3 ° false
  • Salı 15.2 ° / 1.3 ° false
1

GÖNEN’DE İŞYERİ YANGINI KORKUTTU

2

Balıkesir derbisinde 3 puan Etispor’un

3

ERDEKSPOR DEPLASMANDAN 1 PUANLA DÖNDÜ

4

ERDEK’Lİ GENÇ GÜREŞÇİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YOLUNDA

5

BALIKESİR’DE NARKOTİK OPERASYONU: KİLOLARCA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ, 3 TUTUKLAMA

6

Daskyleion kazılarına büyük onur

7

MARMARA DENİZİ DENİZKESTANESİ AVCILIĞINA AÇILDI!