Helikopter Ambulans Hizmeti can kurtarıyor
Edremit Devlet Hastanesi´nde Septik Şok tanısı konulan bir hasta, durumunun ağırlaşması üzerine ambulans helikopterle İstanbul´a sevk edildi.
Bölge Haberleri
Yayın: 08 Aralık 2019 - Pazar 18:26
Güncelleme: 08 Aralık 2019 18:26
Helikopter Ambulans Hizmeti can kurtarıyor

Edremit Devlet Hastanesi´nde Septik Şok tanısı konulan bir hasta, durumunun ağırlaşması üzerine ambulans helikopterle İstanbul´a sevk edildi.
Edinilen bilgiye göre; Edremit Devlet Hastanesi İkinci Basamak Yoğun Bakım Ünitesi´nde Septik Şok tanısı ile yatmakta olan M.A.A (69) isimli hastanın 3. Basamak yoğun bakım ihtiyacı oluşması nedeniyle 112 Başhekimliği Komuta Kontrol Merkezi´ne sevk talebinde bulunuldu. Hastanın ileri tetkik ve tedavilerinin hızlı bir şekilde sağlanması için İstanbul Fatih Sultan Mehmet Üniversite Hastanesi´ne sevk kararı alınmasıyla Sağlık Bakanlığı Hava Koordinasyon ile geçilen iletişimin ardından, Helikopter Ambulans ile İstanbul iline sevk edildi.?
Haber Merkezi

  • Pazartesi 15.1 ° / 7.3 ° Güneşli
  • Salı 13.2 ° / 7.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 13.7 ° / 6.2 ° Güneşli
1

Sarıyer, Bandırmaspor’u 1-0 Mağlup Etti

2

2025 Aile Yılı Kapsamında Bandırma SHM’den Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Ziyaret

3

Erdekspor, Avşa’dan 3 Puanla Döndü

4

Büyükşehir’den Bandırma’da bir ilk daha

5

Erdek’te engelli aracı şarj istasyonu

6

Basın İlan Kurumu’ndan kapsamlı mevzuat düzenlemesi

7

Minik Öğrenciler Zeytinin Serüvenine Tanıklık Etti