Hem Eğlendiler Hem de Öğrendiler
Balıkesir Özel Fırat Ortaokulu 6. Sınıf öğrencileri arasında `En Güzel Hücre Modeli Pasta Yarışması` düzenlendi.
Bölge Haberleri
Yayın: 18 Ekim 2014 - Cumartesi 18:10
Güncelleme: 18 Ekim 2014 18:10
Hem Eğlendiler Hem de Öğrendiler

Balıkesir Özel Fırat Ortaokulu 6. Sınıf öğrencileri arasında `En Güzel Hücre Modeli Pasta Yarışması` düzenlendi.
Fen Bilimleri öğretmeni Sinan Eren koordinatörlüğünde düzenlenen, en güzel hücre modeli yaş pasta yarışması öğrencilerin gruplar halindeki yoğun katılımıyla yapıldı.
Hem eğlenip, hem öğrenen ve anneleriyle birlikte yaş pasta yapma imkanı bulan öğrenciler bu etkinlikten büyük keyif aldı. Pastanın üzerine hücrenin kısımlarını ve organellerini yerleştiren öğrenciler hücre modeli etkinliğini tamamlamış olmanın haklı gururunu yaşadı. Biten grupların pastalarına jüri tarafından puanlar verilip, dereceler belli olduktan sonra ise okulun tüm öğrencileri yapılan pastaları afiyetle yedi.
Yarışmada birinci Rabia Orasan, ikinci Ceren Okman, üçüncü ise Melisa Avcı oldu. Dereceye giren öğrencilerin ödülleri bayrak töreninde takdim edildi.

  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
1

Kaymakam Göç’ten Yaşlılar Günü’nde anlamlı ziyaret

2

Bölgenin en büyük "Tarım ve Hayvancılık Fuarı" kapılarını açtı

3

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

4

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

5

BANÜ’den huzurevinde etkinlik

6

Ekinlik’te su sıkıntısı

7

Marmarabirlik yeni dönem hedeflerini açıkladı