Hentbol Turnuvasına ev sahipliği yapıyoruz
Ülke genelinde bölge bölge olarak düzenlenen Hentbol İl Birincilik turnuvasına ilçemiz ev sahipliği yapıyor.
Spor Haber
Yayın: 15 Aralık 2015 - Salı 15:15
Güncelleme: 15 Aralık 2015 15:15
Hentbol Turnuvasına ev sahipliği yapıyoruz

Ülke genelinde bölge bölge olarak düzenlenen Hentbol İl Birincilik turnuvasına ilçemiz ev sahipliği yapıyor.
Okullar arası il birinciliği hentbol turnuvası dün yapılan törenle başladı. Turnuvanın açılış maçına Erdek Kaymakamı İsmail Karadaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan, İlçe Spor Müdürü Adem Erdem Eren, daire müdürleri ve spor severler katıldı.
Kapalıspor Salonun´da düzenlenen açılış töreninde saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın söylenmesinin ardından söz alan Erdek İlçe Spor Müdürü Adem Erdem Eren, katılımcı takımlara ve sporculara hoşgeldiniz derken başarıla diledi.
14 ve 17 Aralık tarihleri arasında sürecek olan turnuvada genç kız ve erkekler kategorisinde 18 takım, 270 sporcu ve idareci katılıyor.
Sabah 09.00´dan akşam 19.30´a kadar hergün 9 karşılaşmanın oynanacağı turnuvada, kategorilerinde birinci olacak takımlar yarı finale yükselerek illerini temsil edecekler.
Diğer yandan İlçe Spor Müdürü Adem Erdem Eren, turnuvayla ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada, bu tür turnuvaların ilçemize çok önemli katkı sağlayacağını söylerken,"İlçemize kazandırılan Kapalıspor Salonunun ilçemize sağladığı faydalar göz ardı edilemez. Bugün böyle bir turnuvayı ilçemizde düzenleyerek ilçemizde faaliyet gösteren her kesime kazanç sağladık. Sezonun ölü olduğu bu aylarda otellerimizde 270 sporcu 3 gün boyunca konaklayacak. Turizm sadece denz kum güneş demek değildir. Erdek artık farklı turizm dallarınada yönelmelidir. Spor turizmi de bu dallardan birisidir." dedi.
Haber : Taygun Ertan

/resimler/2015-12/15/1517351593613.jpg

  • Perşembe 12.4 ° / 8.1 ° Şiddetli yağmurlu
  • Cuma 13.4 ° / 7.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 14.2 ° / 4.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Sahil bandında riskli ağaçlar Kaldırıldı, yeni fidanlar dikildi

2

BANDIRMA’DA KAMYON ÇINAR AĞACINI DEVİRDİ

3

Erdek’te yangın paniği

4

Çömez’in annesi, son yolculuğuna uğurlandı

5

BASKİ Susurluk’ta yeni yerleşim bölgesini suya kavuşturdu

6

BANDIRMA’DA YARIYIL TATİLİ ATÖLYELERLE RENKLENDİ

7

Erdek’e yakın markajdan bir bakış