Hepgüler, 2009 yılından beri Erdek’te yaşıyor
2009 yılından beri Erdek’te yaşayan Dilek Hepgüler, “Erdek’i çok seviyorum. Çok güzel bir coğrafya ve doğaya sahip” dedi.
Erdek Haber
Yayın: 12 Nisan 2025 - Cumartesi 12:19
Güncelleme: 14 Nisan 2025 12:47
Hepgüler, 2009 yılından beri Erdek’te yaşıyor

2009 yılından beri Erdek’te yaşayan Dilek Hepgüler, “Erdek’i çok seviyorum. Çok güzel bir coğrafya ve doğaya sahip” dedi.

Ankara Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, Basın Yayın Yüksek Okulu’nun(Bugünkü İletişim Fakültesi) Radyo-Televizyon bölümünden mezun olan Hepgüler, “Annem Bandırmalı. Ben Ankara doğumluyum. 1990 yılında, İstanbul’a geldim. 2009 yılından beri, çok güzel gençlik yıllarımın geçtiği Erdek’e yerleştim” diye konuştu.

Bandırma Dağcılık ve Arama Kurtarma Derneği’nin organizasyonunda gerçekleşen gezilerde, Kapıdağ’ın her köşesini gördüğünü vurgulayan Hepgüler, 1994 yılından beri, internet üzerinden kültür ağırlıklı yayınlar yapan “Apaçık Radyo”nun kurucu ortağı olduğunu sözlerine ekledi.

ÖNDER BALIKÇI

Anahtar Kelimeler: Hepgüler yılından Erdek’ yaşıyor
  • Çarşamba 8.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.6 ° / 6.6 ° false
  • Cuma 11.2 ° / 3.3 ° Güneşli
1

Erdek’te Akaryakıt İstasyonu Yıkıldı

2

Marmara ve Avşa’da BASKİ yatırımları ele alındı

3

ÜRÜN ALIM KAMPANYASI 14 ARALIK’TA SONA ERİYOR

4

İlkokul değil, sanki yaşam merkezi!

5

Bandırmaspor - Bodrum FK: 2-0

6

“Malta Parkı” görücüye çıktı!

7

Sualtı Tüfeğiyle Avcılık Belge ile Yapılacak