Hicri Ercili Çocuk Evi temsilcilerinden Mirza´ya ziyaret
Bandırma Hicri Ercili Çocuk Evleri Müdürü Necati Yaşar, Müdür Yardımcısı Necmiye Öztürk, Psikolog Çağla Karaoğlan ve Çocuk Gelişim Uzmanı Ayça Karaoğlu, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´yı ziyaret etti.
Bölge Haberleri
Yayın: 15 Ocak 2018 - Pazartesi 18:12
Güncelleme: 15 Ocak 2018 18:12
Hicri Ercili Çocuk Evi temsilcilerinden Mirza´ya ziyaret

Bandırma Hicri Ercili Çocuk Evleri Müdürü Necati Yaşar, Müdür Yardımcısı Necmiye Öztürk, Psikolog Çağla Karaoğlan ve Çocuk Gelişim Uzmanı Ayça Karaoğlu, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´yı ziyaret etti.
Ziyarette, bayramlarda çocuklara verilen hediyelerden dolayı Başkan Mirza´ya teşekkür edilip, otobüs durağıyla ilgili taleplerini ilettiler.
Hicri Ercili Çocuk Evi´nin önemli bir kurum olduğunu işaret eden Başkan Mirza, ?Çocuklarımızı geleceğe daha iyi hazırlayan ve onlara sahip çıkan bir kurum. Çalışmalarında başarılar diliyorum ve kurumumuzu ve çocuklarımızı imkanlar ölçüsünde desteklemeye devam edeceğiz. Ancak kurumumuzun otobüs durağıyla ilgili talebini de Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´ne iletilmesini istedik. Büyükşehir yasası ile Ulaşım, Su ve Kanalizasyon, İtfaiye, Hal Müdürlükleri ve kazılar Büyükşehir Belediyesine bağlanmıştır. İnşallah Bandırma hak ettiği il statüsüne bir an önce kavuşur ve tüm Bandırmalıların 50 yılı aşan hayali gerçek olur." dedi.
Haber Merkezi

  • Perşembe 23.2 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 12 ° Güneşli
  • Cumartesi 27 ° / 12 ° Güneşli
1

7. BANDIRMA KİTAP GÜNLERİ BAŞLIYOR!

2

Erdek’ ve Bandırma'da kim, hangi takımı tutuyor?

3

Bandırma Ticaret Borsası 85 yaşında!

4

Eğitim-İş’ten tarih dergisi tanıtım standı

5

Erdek'te 103. Kurtuluş Yılı Coşkuyla Kutlanacak

6

Bandırma’da kurtuluş coşkusu

7

AK Parti Erdek İlçe Yönetim Kurulu belli oldu, görev dağılımı yapıldı