Hıdır Mahallesine GGT sahası
Bandırma Orman İşletme Müdürlüğü, 5 yıl içinde, 14 mahallede Gelir Getirici Tür(GGT) alanlarını artırarak, köylüye büyük destek verdi.
Bölge Haberleri
Yayın: 18 Ağustos 2022 - Perşembe 10:26
Güncelleme: 18 Ağustos 2022 10:26
Hıdır Mahallesine GGT sahası

Bandırma Orman İşletme Müdürlüğü, 5 yıl içinde, 14 mahallede Gelir Getirici Tür(GGT) alanlarını artırarak, köylüye büyük destek verdi.
Bandırma Orman İşletme Müdürü Taner Nişancı, yaptığı açıklamada şu bilgiyi verdi:
“Bandırma Orman İşletme Şefliği, son olarak da Hıdır Mahallesi’nde Gelir Getirici Tür çalışmasını başlatacak. İnşallah, dikildiğinde, bu alanda badem ağaçları ile köylümüz, gelirine gelir katacak. Bandırma Orman İşletme Müdürlüğü olarak son 5 yıl içinde, 14 mahallemizde bu tür atıl durumdaki sahalarda GGT ağaçlandırma çalışması, zeytin, ceviz, badem, fıstık çamı ile ülke ekonomisine katkı vermeye çalıştık. İnşallah bizden sonraki arkadaşlarımız da bu sahaları artırarak sürdürürler.”
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Hıdır Mahallesine sahası
  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
1

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

2

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

3

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

4

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

5

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak

6

BAŞKAN DURSUN MİRZA’DAN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

7

Bandırma'da motosiklet kazası: 1 yaralı