Hıdır Mahallesine GGT sahası
Bandırma Orman İşletme Müdürlüğü, 5 yıl içinde, 14 mahallede Gelir Getirici Tür(GGT) alanlarını artırarak, köylüye büyük destek verdi.
Bölge Haberleri
Yayın: 18 Ağustos 2022 - Perşembe 22:26
Güncelleme: 18 Ağustos 2022 22:26
Hıdır Mahallesine GGT sahası

Bandırma Orman İşletme Müdürlüğü, 5 yıl içinde, 14 mahallede Gelir Getirici Tür(GGT) alanlarını artırarak, köylüye büyük destek verdi.
Bandırma Orman İşletme Müdürü Taner Nişancı, yaptığı açıklamada şu bilgiyi verdi:
“Bandırma Orman İşletme Şefliği, son olarak da Hıdır Mahallesi’nde Gelir Getirici Tür çalışmasını başlatacak. İnşallah, dikildiğinde, bu alanda badem ağaçları ile köylümüz, gelirine gelir katacak. Bandırma Orman İşletme Müdürlüğü olarak son 5 yıl içinde, 14 mahallemizde bu tür atıl durumdaki sahalarda GGT ağaçlandırma çalışması, zeytin, ceviz, badem, fıstık çamı ile ülke ekonomisine katkı vermeye çalıştık. İnşallah bizden sonraki arkadaşlarımız da bu sahaları artırarak sürdürürler.”
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Hıdır Mahallesine sahası
  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
1

Kaymakam Göç’ten Yaşlılar Günü’nde anlamlı ziyaret

2

Bölgenin en büyük "Tarım ve Hayvancılık Fuarı" kapılarını açtı

3

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

4

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

5

BANÜ’den huzurevinde etkinlik

6

Ekinlik’te su sıkıntısı

7

Marmarabirlik yeni dönem hedeflerini açıkladı