Hilmi Beyoğlu, Yalı Mahallesi muhtarlığına aday
Erdek Belediyesi eski personeli Hilmi Beyoğlu, Yalı Mahallesi Muhtarlığı´na aday oldu.
Erdek Haber
Yayın: 18 Şubat 2019 - Pazartesi 18:14
Güncelleme: 18 Şubat 2019 18:14
Hilmi Beyoğlu, Yalı Mahallesi muhtarlığına aday

Erdek Belediyesi eski personeli Hilmi Beyoğlu, Yalı Mahallesi Muhtarlığı´na aday oldu.
Gazetemizi ziyaret eden Hilmi Beyoğlu, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde Erdek Yalı Mahallesi Muhtarlığı´na aday olacağını söyledi.
Erdek´ten doğup büyüdüğüm ?Canım Memleketim? diyerek bahseden Beyoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: ?Doğup büyüdüğüm canım memleketim Erdek´in Yalı Mahallesi´ne hizmet etmek için aday oldum. Erdek Belediyesi´nde uzun yıllar çalıştım burada edindiğim bilgi ve tecrübelerime dayanarak ekibimle bu yola çıktık. Tüm mahalle halkının desteklerini bekliyorum. Haydi Erdek, Haydi Yalı Mahallesi benimle değişime var mısınız? Destek sizden sizleri hizmetle onurlandırmak bizden."
Hilmi Beyoğlu kimdir?
1961 yılında Erdek´te doğan evli ve bir çocuk babası Beyoğlu, uzun yıllar Erdek Belediyesi´nde çalıştıktan sonra 2016 yılında emekli oldu.
Haber : Tuncay Ertan

  • Perşembe 12.4 ° / 8.1 ° Şiddetli yağmurlu
  • Cuma 13.4 ° / 7.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 14.2 ° / 4.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

BAŞKAN MİRZA, ÇOCUK ATÖLYELERİNDE MİNİKLERLE BULUŞTU

2

Akın, Balıkesir için gençlerle el ele

3

Sahil bandında riskli ağaçlar kaldırıldı, yeni fidanlar dikildi

4

BANDIRMA’DA KAMYON ÇINAR AĞACINI DEVİRDİ

5

Erdek’te yangın paniği

6

Çömez’in annesi, son yolculuğuna uğurlandı

7

BASKİ Susurluk’ta yeni yerleşim bölgesini suya kavuşturdu