Hırsızlara aman yok
Erdekte ve Bandırmada meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili olarak emniyet güçleri tarafından yakalanan 6 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine kondular.
Erdek Haber
Yayın: 18 Temmuz 2011 - Pazartesi 00:00
Güncelleme: 18 Temmuz 2011 00:00
Hırsızlara aman yok
Erdek`te ve Bandırma`da meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili olarak emniyet güçleri tarafından yakalanan 6 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine kondular.
İzmir`in Ödemiş ilçesinden Bandırma`ya gelen 4 kişinin semt pazarlarında hırsızlık yaptığı ihbarını alan güvenlik güçleri, Aydın A. (33), Filiz A. (33), Serap A. (19) ve Nafiye A. İsimli zanlıları (59) gözaltına aldı. Sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edilen 4 zanlı, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.
Erdek ilçesinde, evlerden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla yakalanan 2 kişi tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Erdek`te birkaç gün içinde 4 ayrı evde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili çalışma yapan emniyet ekipleri, olayların şüphelisi olarak Ç.K. ve T.A. isimli iki şahsı yakaladı. Şahısların GBT sorgulamalarında Ç.K.`nin hırsızlık suçundan arandığı, T.A.`nın ise hırsızlık gibi 9 ayrı suçtan sabıkası olduğu tespit edildi. Şahıslardan elde edilen eşyalar mağdurlara teslim edildi.
Ayrıca Ç.K ve T.K`nin bir hafta önce de Çanakkale`de meydana gelen hırsızlık vakalarına karıştığı belirlendi. Zanlılar emniyetteki ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.4 ° / 11.1 ° Şiddetli yağmurlu
  • Cuma 6.9 ° / 1.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 10.5 ° / 1.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Efsane futbolcu Cavit Aydın Erdek’te son yolculuğuna uğurlandı

2

GESTAŞ’TAN ADALAR HATTINDA SEFER İPTALİ VE GÜNCEL SEFER DUYURUSU

3

Erdek'te yılın ilk meclisi toplandı

4

Erdek Emniyet Müdürlüğü’nde Görev Değişimi

5

BANDIRMA’DA DENETİMLER 2026 YILINDA DA DEVAM EDİYOR

6

İl Milli Eğitim Müdürü Selehattin Kal’dan Erdek’e Eğitim Ziyareti

7

Bandırma’ya Avrupa standartlarında altyapı: 200 bin kişiye hizmet verecek