Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Hırsızlara aman yok

Hırsızlara aman yok

Erdekte ve Bandırmada meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili olarak emniyet güçleri tarafından yakalanan 6 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine kondular.

Erdek`te ve Bandırma`da meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili olarak emniyet güçleri tarafından yakalanan 6 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine kondular.
İzmir`in Ödemiş ilçesinden Bandırma`ya gelen 4 kişinin semt pazarlarında hırsızlık yaptığı ihbarını alan güvenlik güçleri, Aydın A. (33), Filiz A. (33), Serap A. (19) ve Nafiye A. İsimli zanlıları (59) gözaltına aldı. Sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edilen 4 zanlı, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.
Erdek ilçesinde, evlerden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla yakalanan 2 kişi tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Erdek`te birkaç gün içinde 4 ayrı evde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili çalışma yapan emniyet ekipleri, olayların şüphelisi olarak Ç.K. ve T.A. isimli iki şahsı yakaladı. Şahısların GBT sorgulamalarında Ç.K.`nin hırsızlık suçundan arandığı, T.A.`nın ise hırsızlık gibi 9 ayrı suçtan sabıkası olduğu tespit edildi. Şahıslardan elde edilen eşyalar mağdurlara teslim edildi.
Ayrıca Ç.K ve T.K`nin bir hafta önce de Çanakkale`de meydana gelen hırsızlık vakalarına karıştığı belirlendi. Zanlılar emniyetteki ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli