Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

“Hizmet heyecanım bitmedi” AKP aday adayı Ergin: “Yeniden hizmete hazırım”

“Hizmet heyecanım bitmedi”  AKP aday adayı Ergin: “Yeniden hizmete hazırım”

Adalet ve Kalkınma Partisi(AKP) Bandırma Belediye Başkan aday adayı Durgut Ergin, “Bandırma’ya yeniden hizmet etmek istiyorum” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi(AKP) Bandırma Belediye Başkan aday adayı Durgut Ergin, “Bandırma’ya yeniden hizmet etmek istiyorum” dedi.

Doğruyol Partisi’nden, 1994-1999 yılları arasında Belediye Başkanlığı görevini yürüten Ergin, şunları söyledi:

“1944 yılında, Bandırma’da doğdum. İstanbul Teknik Üniversitesi(İTÜ) İnşaat Fakültesi’nden, 1966 yılında mezun oldum. Halen 79 yaşındayım. Ancak kendimi 59 yaşında hissediyorum. Bandırma’ya yeniden hizmet etmek istiyorum. 15 yıldan beri CHP tarafından yönetilen Bandırma, hep geriye gitti. Bandırma’ya içme ve kullanma suyunu Gönen’den ben getirdim. Benden önce CHP Belediye Başkanı olan Sedat Pekel, Bandırma’ya su getirmeyi hiç düşünmedi. Bu konuda hiçbir çalışma yapmadı. Belediye başkanlığım döneminde çok başarılı hizmetler verdiğime inanıyorum. Şu andaki 17 Eylül Stadı benim zamanımda yapıldı. Hatta o yıllarda Bandırma’da, vatandaşlar arasında ‘Varsa derdin, orada Durgut Ergin’ sözü vardı.”

Ergin, eğer yeniden belediye başkanı olursa Bandırma’ya için gerçekleştirmek istedikleri hizmetler ve projeleri de anlattı. Ergin, bunlar arasında Karadağ’dan Bandırma’ya memba suyu getirerek, her mahalleye bu su için çeşme yaparak vatandaşlara ücretsiz verme, “Cinçukuru”nu başta kültür merkezi olmak üzere çeşitli sosyal bölümlerle donatarak bir yaşam alanına dönüştürme, mahallelere seyyar pazar yerleri ve semt spor alanları kazandırmanın geldiğini belirtti.

ÖNDER BALIKÇI



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı