Huzurevi sakinleri moral buldu

Huzurevi sakinleri moral buldu

Edremit Belediye Başkanı Kamil saka, huzurevi sakinleri ile bir araya geldi.

Edremit Belediye Başkanı Kamil saka, huzurevi sakinleri ile bir araya geldi.
Akçay Mahallesi'nin tanınmış esnaflarından Osman Kasap'ın sahibi Osman Kocaman tarafından vefat eden aile büyükleri için Edremit Kızılay Huzurevi sakinlerine yemek verildi. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, da yemeğe katılarak yaşlılarla birlikte oldu.
Edremit'in Akçay Mahallesi'nin tanınmış esnaflarından Osman Kasap ve ızgara Salonu'nun sahibi Nursel ve Osman Kocaman çifti, geçtiğimiz yıllarda vefat eden aile büyükleri Mehmet Üsütüner ve Hasan Kocaman anısına Edremit Kızılay Huzurevi sakinlerine sahibi oldukları restaurantta yemek verdi.
Yemeğe Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Altınoluk Dabaoğlu Vakfı Başkanı Fikri Dabaoğlu, Huzurevi yöneticileri ve huzur evi sakinleri katıldı.
Yaşlılarla yemekte bir araya gelen Başkan Kamil Saka, önce ellerini öperek gönüllerini aldı. Huzurevi sakinlerinin hepsinin bu memleket için evlatlar yetiştirmiş değerli büyükler olduğunu ifade eden Başkan Saka, Huzurevi idarecileri ve bizler yaşlılarımıza mutlu bir yaşam sağlamak, onlara yalnızlıklarını hissettirmemek amacı içerisindeyiz. Yaşamını memleketine ve ailesine hizmet ederek geçiren yaşlılarımızın gönlünü almak, onları mutlu etmek hepimizin birer yurttaşlık görevidir. Bugün bu yemeği düzenleyerek yaşlılarımız ile bir araya gelmemize vesile olan işletme sahibi Osman Kocaman'a teşekkür ediyor, hayırlarının kabul olmasını diliyorum” dedi.