İbadet için seyyar çadır kuruldu
Erdek Belediyesi, Ramazan Ayı nedeniyle örnek olabilecek bir hizmete imza attı.
Erdek Haber
Yayın: 15 Ağustos 2010 - Pazar 00:00
Güncelleme: 15 Ağustos 2010 00:00
İbadet için seyyar çadır kuruldu
Erdek Belediyesi, Ramazan Ayı nedeniyle örnek olabilecek bir hizmete imza attı.
Erdek Çuğra Bölgesi Yücel Motel arkasında Çarşamba günleri pazar kurulan alana monte edilen çadır mescit  bu bölgede oturan vatandaşların dini hizmetlerini rahatça yerine getirebilmesine yardımcı oldu.
Ramazan Ayı boyunca vatandaşların namaz ibadetlerini karşılamak amacıyla kurulan, çadır mescit bir ay boyunca açık kalacak.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Erdek Çuğra Bölgesinde cami bulunmaması nedeniyle Ramazan Ayı boyunca vatandaşlardan bölgeye seyyar da olsa bir mescit konulması talebi gelmişti. Bizlerde bu talebi değerlendirip, Ramazan Ayı süresince vatandaşlarımızın namaz ibadetini karşılamak amacıyla Çarşamba Pazarının kurulduğu bu alana seyyar çadır kurmuş olup, burası mescit olarak hizmet vermektedir" dedi.
Erdek Belediyesi tarafından kurulan çadır mescidin imamlığını, ilçemiz Yalı Camiinden emekli hoca Adnan Afacan hocamız tarafından fahri olarak yürütüldüğü öğrenildi.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
1

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

2

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

3

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

4

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

5

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

6

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

7

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi