İDA Derneği 7 yaşında
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka İDA Derneği'nin 7. kuruluş yıldönümü kutlamasına katıldı.
Bölge Haberleri
Yayın: 14 Nisan 2015 - Salı 06:07
Güncelleme: 14 Nisan 2015 06:07
İDA Derneği 7 yaşında

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka İDA Derneği'nin 7. kuruluş yıldönümü kutlamasına katıldı.
Edremit Zeytinli Mahallesi'nde faaliyetlerini sürdüren Zeytinli İDA Eğitim, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin (İDA-DER) kuruluşunun 7. yıldönümü düzenlenen yemekli toplantı ile kutlandı.
Yemeğe Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, CHP Edremit İlçe Başkanı Enver Enligün ve çok sayıda davetli katıldı.
Edremit'in Zeytinli Mahallesi'nde faaliyetlerini sürdüren Zeytinli İda Eğitim, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin (İDA-DER) 7. kuruluş yıldönümü nedeniyle Güre Saruhan Otel'de yemekli bir toplantı düzenlendi.
İDA-DER Başkanı Zehra Aksay, derneğin faaliyetleri hakkında bilgi verip, 7 yıl önce çıktığımız yolculuğumuzda bugün birçok sosyal ve kültürel faaliyeti halkımıza sunabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu süreçte derneğimize desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Kamil Saka'ya ve katkı veren tüm hayırseverlere teşekkür ediyorum.” dedi. Örgütlü toplumlarda, sivil toplum kuruluşlarının önemine değinen Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'da yaptıkları çalışmalardan ve hayata geçirdikleri sosyal projelerden dolayı dernek yöneticilerini kutladı.

Anahtar Kelimeler: İDA Derneği 7 yaşında
  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
1

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

2

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

3

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

4

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

5

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak

6

BAŞKAN DURSUN MİRZA’DAN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

7

Bandırma'da motosiklet kazası: 1 yaralı