Tarih: 27.07.2014 19:45

İdo'da Bayram Tatili Yoğunluğu

Facebook Twitter Linked-in

Ramazan Bayramı tatilini Güney Marmara, Edremit Körfezi ve Ege kıyılarında geçirecek tatilcilerin bir bölümünün, İstanbul`dan Bandırma`ya kadar deniz ulaşımını tercih etmesi yoğunluk oluşturdu.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, bayram tatili yolculuklarının Cuma günü öğleden sonra başlamasıyla trafikteki hareketlilik arttı. İstanbul`dan Güney Marmara’da bulunan Bandırma, Erdek, Gönen ve Manyas ilçeleri ile AyvalıkAkçayÖrenAltınoluk`u içine alan Edremit Körfezi gibi Ege kıyılarına doğru yola çıkanların bir bölümü, deniz ulaşımını tercih etti.

İDO yetkilileri, cuma, cumartesi ve bugünle birlikte Yenikapı`dan Bandırma`ya yapılan toplam 22 seferde, geçen yolcu sayısının 18 bin 240, aracın ise 3 bin 800 olacağını belirterek, en yoğun gün olan cumartesi 11, bugün ise 7 sefer düzenlendiğini söyledi.

Öte yandan, Bandırma`dan sonraki bölümü karayoluyla devam edecek araçlara diğer araçların da katılması Balıkesir`i, Bursaİstanbulİzmir ve Edremit Körfezi`ne bağlayan karayollarında yoğunluk oluşturdu. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —