İDO, Bandırmaspora Ulaşım Sponsoru Oldu

İDO, Bandırmaspora Ulaşım Sponsoru Oldu

İDO, spora ve Marmara Bölgesindeki spor kulüplerine sunduğu desteğe bir yenisini daha ekledi.

İDO, spora ve Marmara Bölgesi`ndeki spor kulüplerine sunduğu desteğe bir yenisini daha ekledi. Son iki ayda Bursaspor`la Resmi Seyahat Sponsorluğu, Yalovaspor`la Ana Sponsorluk ve Yalova Ortopedikler Spor Kulübü`yle Sponsorluk anlaşmaları imzalayan İDO, şimdi de Bandırmaspor`un Ulaşım Sponsoru oldu…
Marmara`da hizmet sunduğu illere, bu illerdeki spor kuruluşlarına ve sporculara desteğini kapsamlı bir biçimde sürdüren İDO, spor kamuoyunda "Ban Banlar" olarak bilinen ve 1965 yılından beri yeşil sahalarda mücadelesini sürdüren Bandırmaspor`a 2012-2013 sezonu boyunca Ulaşım Sponsoru oldu.
Sponsorluk anlaşması çerçevesinde Bandırmaspor`a ulaşım desteği ve maddi katkıda bulunacak olan İDO`nun adı ve logosu, Bandırmaspor`un forma göğüs reklamlarında yer alacak. Ayrıca 9.500 kişi kapasiteli Bandırma 17 Eylül Stadyumu`nda saha çevresi panolarında da İDO reklamlarına yer verilecek ve kulübün web sitesi ile sosyal iletişim platformlarında da İDO logosu ve renkleri kullanılacak.
 Renkleri bordo-beyaz olan "Ban Banlar", bu sezon 2. Lig Kırmızı Grup`ta şampiyonluk kovalıyor.
 İDO, Marmara Bölgesi`nde, sporun farklı dallarında ve farklı koşullarda, bireysel ve kulüp düzeyinde başarıyı kovalayan sporcuları desteklemeye devam edecek.