İDO´da bayram yoğunluğu başladı
İstanbul´dan İzmir, Muğla ve Edremit Körfezi yönüne gidecek tatilcilerin önemli bir bölümünün deniz yolunu tercih etmesi, Bandırma Feribot İskelesi´nde yoğunluğa yol açtı.
Bölge Haberleri
Yayın: 22 Eylül 2015 - Salı 18:51
Güncelleme: 22 Eylül 2015 18:51
İDO´da bayram yoğunluğu başladı

İstanbul´dan İzmir, Muğla ve Edremit Körfezi yönüne gidecek tatilcilerin önemli bir bölümünün deniz yolunu tercih etmesi, Bandırma Feribot İskelesi´nde yoğunluğa yol açtı.
Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkmasıyla, İstanbul´dan Ege Bölgesi ve Edremit Körfezi´ne deniz yoluyla gitmeyi tercih eden tatilciler, Bandırma Feribot İskelesi´nde yoğunluğa neden oldu. İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) artan talebi, ek seferlerle karşılamaya çalışırken, İstanbul (Yenikapı)-Balıkesir (Bandırma) arasında 9 günlük tatil süresince karşılıklı 86 hızlı feribot, 42 deniz otobüsü seferi gerçekleştirilecek. Bu seferlerde, 17 bin 200 dolayında araç ve yaklaşık 100 bin yolcu taşınacak.
Öte yandan, Balıkesir´i İzmir, İstanbul ve Edremit Körfezi´ne bağlayan karayollarında da yoğunluk yaşanırken, kontrollerini sıklaştıran polis ekipleri, hız ve emniyet kemeri denetimleri yapıyor.
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: bayram yoğunluğu başladı
  • Cuma 14 ° / 2.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 15.6 ° / 5.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 5.7 ° / 4.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Narlı’da tırların çarptığı evler zarar görüyor

2

ERDEK’TE İFTAR ÇADIRI RAMAZAN’IN İLK GÜNÜNDE KAPILARINI AÇTI

3

RAMAZAN’IN İLK GÜNÜNDE SICAK PİDE KUYRUĞU

4

RAMAZAN GELDİ HERGÜN 200 PİDE

5

Mırız: “Ramazan ayı kalplerin bir olduğu en kıymetli zamandır”

6

GÜÇLÜ YARINLAR İÇİN AYNI SOFRADA BULUŞTULAR

7

Ayvalık'ta 7 ayrı adrese eş zamanlı operasyon; silah ve uyuşturucu ele geçirildi