İki okul ?AFAD Gönüllüsü? oldu
Balıkesir´de ?Balıkesir 2021 Afet Eğitim Yılı Projesi? kapsamında gerçekleşen çalışmalarla, AFAD gönüllülerinin ve verilen eğitimlerin sayısı her geçen gün artıyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 14 Nisan 2021 - Çarşamba 19:12
Güncelleme: 14 Nisan 2021 19:12
İki okul ?AFAD Gönüllüsü? oldu

Balıkesir´de ?Balıkesir 2021 Afet Eğitim Yılı Projesi? kapsamında gerçekleşen çalışmalarla, AFAD gönüllülerinin ve verilen eğitimlerin sayısı her geçen gün artıyor.
İçişleri Bakanlığı tarafından 2021 yılının ?Afet Eğitim Yılı´ olarak belirlenmesiyle Balıkesir Valiliği himayesinde ?Balıkesir 2021 Afet Eğitim Yılı Projesi? başlatıldı.
Devam eden proje çalışmalarıyla, Balıkesir´de AFAD gönüllülerinin ve verilen eğitimlerin sayısı her geçen gün artarak sürüyor.
Projenin İl genelinde ses getirmesiyle öğretmenlerin de AFAD Gönüllüsü olmasının farkındalık oluşturması bakımından Balıkesir Valisi Hasan Şıldak Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu ile Balıkesir Lisesi´nde ?AFAD Gönüllüsü? tabelalarını astı. Her iki okulda da birer AFAD Gönüllüsü öğretmen bulunuyor.
Proje ile okullarda ve tüm kurumlarda AFAD Gönüllüsü sayısını arttırmayı hedeflediklerini belirten Vali Şıldak´a programda Karesi Kaymakamı Abdulkadir Demir ve İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız eşlik etti.
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: okul AFAD Gönüllüsü oldu
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
1

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

2

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

3

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

4

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

5

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

6

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

7

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi