İl Özel İdaresi personeline ilk yardım eğitimi
Balıkesir İl Özel İdare Müdürlüğü personeline ilkyardım eğitimi verildi.
Bölge Haberleri
Yayın: 21 Aralık 2012 - Cuma 00:00
Güncelleme: 21 Aralık 2012 00:00
İl Özel İdaresi personeline ilk yardım eğitimi
Balıkesir İl Özel İdare Müdürlüğü personeline ilkyardım eğitimi verildi.
Balıkesir İl Özel İdaresi Personeline işyeri Hekimi Dr. Ayla Solmaz Avcıkurt tarafından Balıkesir İl Genel Meclisi Salonunda İlk Yardım Eğitimi verildi.
İlk yardım gerektiren durumlarda yapılması gereken müdahalelerin aşamalı olarak anlatıldığı eğitimde, hava yolunun açılması, ilk yardım çantasında olması gereken malzemeler ve bu malzemelerin kullanımı ile temel yaşam desteği uygulama basamakları uygulamalı ve görsel eğitim ile anlatıldı.
Balıkesir İl Özel İdare Genel Sekreteri Hüseyin Deniz`in yanı sıra Genel Sekreter Yardımcısı Himmet Sinoplugil, birim müdürleri ve personelin yoğun katılımı ile gerçekleşen eğitimde ilk yardım esnasında solunum kontrolü, dolaşım kontrolü, kalp kompresyonu ve suni solunum hakkında bilgi verildi.
Eğitim sonunda Genel Sekreter Hüseyin Deniz, vermiş olduğu eğitim nedeni ile Dr. Ayla Solmaz Avcıkurt`a teşekkür ederek, "İlk yardımın kime ne zaman ihtiyaç duyacağı belli değil, çok faydalı bir eğitim oldu. Vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ediyorum" dedi.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 18.1 ° / 6.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 19.5 ° / 8.7 ° Güneşli
  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
1

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

2

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı

3

Altyapı Çalışmalarında Arkeolojik Kalıntılar Çıkıyor

4

Mahkeme kararı: “Bu hayvanlar Türkiye’ye sokulamaz”

5

Kyzikos Antik Kenti İçin Önemli Ziyaret: Kazıların Hızlandırılması Talebi Kültür Bakanlığı'na İletildi

6

Milletvekili Dr. Mustafa Canbey’den CHP’nin Meydan Hamlesine Sert Tepki

7

Erdek’te erik ağacı kasım ayında meyve verdi