İlçede metruk yapı kalmayacak
Erdek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, ilçedeki metruk yapıların yıkımları sürüyor. Oturulamaz durumdaki bu yapıların yıkılmasına, en çok bu yapılara yakın yerde oturan mahalle halkı seviniyor.
Erdek Haber
Yayın: 26 Nisan 2010 - Pazartesi 00:00
Güncelleme: 26 Nisan 2010 00:00
İlçede metruk yapı kalmayacak
Erdek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, ilçedeki metruk yapıların yıkımları sürüyor.
Oturulamaz durumdaki bu yapıların yıkılmasına, en çok bu yapılara yakın yerde oturan mahalle halkı seviniyor.
Erdek Belediye meclisinin, metruk evlerle ilgili geçtiğimiz yıllarda yıkım konusunda karar almasına rağmen, bugüne kadar siyasi kaygılarla yıkılmayan, oturulamaz durumda bulunan tüm metruk yapıların yıkımlarının devam edeceğini söyleyen Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, İçişleri Bakanlığı`na bağlı müfettişlerin belediye bünyesinde yapmış oldukları denetimlerde en çok tenkit yaptıkları konunun meclis kararıyla, yıkım kararı verilmesine rağmen yıkılmayan yapılar olduğunun altını çizdi.

İlçedeki metruk yapıların yıkım uygulamasıyla görüntü kirliliğinin de önüne geçtiklerini vurgulayan Aysan, "Yaz sezonu başlamadan ilçe merkezi ve sahil bandındaki çevre düzenlemesi ile Plajlar bölgesindeki çevre temizlik çalışmaları devam ediyor. Şehir merkezindeki ışıklandırma ve park, bahçe işlerinin bu ay sonuna kadar tamamlanmasını planladık. Kullanılmayan metruk yapıların yıkımlarına devam edilmesiyle de, bugüne kadar siyasi kaygılarla yapılmayan görev ve sorumluluklarımızı yerine getirmiş olduk." dedi."
Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
1

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

2

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

3

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

4

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

5

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

6

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

7

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı