İlimizin Tarımsal Zenginliği Bölgeye Yansıyor
İl Tarım ve Orman Müdürü Kurtuluş Candan tarafından karşılanan Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, personel ile tanışarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Bölge Haberleri
Yayın: 07 Ağustos 2020 - Cuma 19:54
Güncelleme: 07 Ağustos 2020 19:54
İlimizin Tarımsal Zenginliği Bölgeye Yansıyor

İl Tarım ve Orman Müdürü Kurtuluş Candan tarafından karşılanan Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, personel ile tanışarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Çalışmalar ve İlimizin tarımsal potansiyeli hakkında kapsamlı bir sunumun yapıldığı ziyarette, İl Tarım ve Orman Müdürü Kurtuluş Candan hizmetler ve projeler hakkında Vali Hasan Şıldak´a bilgi verdi.
Bilgi alışverişinde bulunulan toplantıda Vali Şıldak, "Balıkesir zenginliği üst seviyede bir il. Tarım hayvancılık ve diğer her ürün bazında bir potansiyele sahip. Bilinçli bir tarım yapılıyor. İlin hacmine göre sulama alanları geniş diyebiliriz. Makinalı tarım yapan bilinçli bir çiftçimiz var. Ortalama verim düzeyi yüksek, bu bakımdan da zenginlik zaten bölgeye yansıyor.? diye konuştu.
İl Tarım ve Orman Müdürü Kurtuluş Candan ziyaret anısına Vali Şıldak´a tarih öncesi çağlardan beri var olduğu bilinen barışın ve bolluğun simgesi olan zeytin ağacından yapılmış plaket takdim etti.
Haber Merkezi

  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Salı 20.3 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Zorunlu kış lastiği uygulamasında tarih öne çekildi

2

ERDEKLİ ÇİFTÇİLER TARIM FUARINDA

3

Erdek Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı

4

Teknik Direktör Gürsel: “3 puan aldık, mutluyum”

5

Bandırmaspor: 2-Ümraniyespor: 1

6

Ahmet Akın, can dostları Pati Park ile buluşturdu

7

Balıkesir’den Gazze’ye vicdan köprüsü