Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

“İlk Evim, İş Yerim, İlk Evim” arsa tanıtım TIR’ı Balıkesir’de

“İlk Evim, İş Yerim, İlk Evim” arsa tanıtım TIR’ı Balıkesir’de

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesini tanıtan ’İlk Evim, İş Yerim, İlk Evim’ arsa tanıtım TIR’ı Balıkesir’e geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) gerçek

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesini tanıtan ’İlk Evim, İş Yerim, İlk Evim’ arsa tanıtım TIR’ı Balıkesir’e geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) gerçekleştirileceği sosyal konut projesinin tanıtımı kapsamında ülkeyi gezen tanıtım TIR’ında Balıkesirli vatandaşlara, evler sanal gerçeklik gözlüğüyle gösterildi. 
TIR’ın ilk ziyaretçileri Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Küçükkaptan olurken, projeler hakkında detayları öğrenmek için TIR’ı ziyaret eden vatandaşlar, sanal gerçeklik gözlüğü sayesinde konutlardaki odaları, kullanılan malzemeleri, balkonları görme imkanı buldu. 
Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi kapsamında Balıkesir’e 3975 konut kazandırıldığını belirten Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Küçükkaptan, hem merkezde hem de ihtiyacı olan tüm ilçelerde bu konutların inşasına en kısa süre içerisinde başlanılacağını ve 2 yıl içerisinde de vatandaşlara teslim edileceklerini söyledi.
Türkiye’de TOKİ tarafından yapılan konut projelerini bir devrim olarak nitelendiren Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, “Balıkesir’de de 3700’ün üzerinde konut inşa edilmiş olacak. Konutların kısa sürede hayata geçmesini temenni ediyorum. Ülkemize ilimize tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.
‘İlk Evim, İş Yerim, İlk Evim’ arsa tanıtım TIR’ı, Balıkesir Toplu Taşıma Merkezi’nde 2 gün boyunca hizmet verecek.  Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Yerim tanıtım Balıkesir’
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false