Bugün, 30 Haziran 2024 Pazar

İlk proje “Sevgi Yolu”

İlk proje “Sevgi Yolu”

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, halen belediyenin gelir-gider bütçesini denkleştirmeye ve kent için para gerektirmeyen işleri yapmaya çalıştıklarını belirtti.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, halen belediyenin gelir-gider bütçesini denkleştirmeye ve kent için para gerektirmeyen işleri yapmaya çalıştıklarını belirtti.

Mirza, daha sonra kalıcı hizmetlere yöneleceklerine işaret ederek, “İlk aşamada, Sevgi Yolu’na bir düzenleme getirmeyi planlıyoruz” dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın, ilçe belediye başkanları ve yetkilileri ile stratejik ilçe toplantıları yaptıklarını belirten Mirza, “Bandırma’mız için çok önemli bir proje olan Sahil bandı ve Cumhuriyet alanı düzenlemesini de Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yapacağız” diye konuştu.

ÖNDER BALIKÇI



Esen İçöz
26.06.2024 20:40:46
Sevgi yolu yapilacina pazartesi pazarına meydan sokagi bakın arabaların alti vuruyor

Yahya Doğan
26.06.2024 23:09:16
Eski futbol sahası şehrin göbeğinde mezbelelik oto park halinde duruyor Kaynakları hiç bir getirisi olmayan Futbol takımına kanalize etmek tartışılır.

Ceyhun G.
27.06.2024 13:01:13
Sahil bandı düzenlemesinde cafe ve barların yürüyüş yolunu işgal etmesinden rahatsızız aileler gelip geçiyor alkollü mekanların bu kadar çoğalması rahatsız edici yapılacak düzenlemelerde bunları göz önünde bulundurmanızı rica ederim

Veysel
27.06.2024 15:49:35
Mahalle yolları tarla oldu artık. Yapıldığı düşünülen yamalar bile doğru düzgün yapılmıyor. Hastane yolu hala tek yön, trafik aynı ve çok bozuk... Malta parkına o kadar para gömüldü, kaderine terk edilmiş durumda. Ziraat bahçesi ayrı bir çöplük. Çocuk parkları aşırı güvensiz ve pis. Acaba koltukta oturmak yerine, şehri, makam arabası hariç bir araçla mesai başlangıç ve sonu zamanlarında baştan sona gezseniz mi... Düzensizlik, sıkışıklık, berbat yollar daha iyi farkedilebilir.

Adem Aslan
27.06.2024 23:57:26
Arkadaşlar herkes şikayet ediyorlar bu oyları nasıl alıyor CHP o zaman.Ben anlamıyorum.Bandırma da bir zihniyet var.Memnun olsada olmasa da yine CHP kazanıyor.Bir bandırma ,birde İzmir.Ceketini koysa alıyor adamlar.O yüzden siz hiç şikayet edip durmayın boşu boşuna.Değişen bir şey olmayacak çünkü

Anahtar Kelimeler: proje “Sevgi
  • Pazar 32.4 ° / 16 ° Güneşli
  • Pazartesi 34.1 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Salı 37.1 ° / 16.9 ° Güneşli