İlkadım´dan coşkulu kutlama
Erdek Özel İlkadım Anaokulu´nun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlediği kutlama programı coşkulu geçti.
Erdek Haber
Yayın: 24 Nisan 2018 - Salı 19:07
Güncelleme: 24 Nisan 2018 19:07
İlkadım´dan coşkulu kutlama

Erdek Özel İlkadım Anaokulu´nun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlediği kutlama programı coşkulu geçti.
Kafkas Motel´de gerçekleşen etkinliği Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı, Cumhuriyet Savcısı Abdullah Gül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Çatak, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bekir Alkan ve Erdek Ticaret Odası Başkanı Mimar Özlem Sarı da izledi.
Velilerin ve kalabalık bir topluluğun izlediği etkinlik, kurumun müdürü Gülseren Kızılkaya´nın konuşmasıyla başladı. Ardından, anaokulunun öğretmeni Filiz Güngör, günün anlam ve önemini dile getiren konuşmasını yaptı.
Konuşmalardan sonra anaokulu yönetici ve öğretmenlerinin gözetiminde öğrencilerin sunduğu gösteriler alkışlarla izlendi.
Haber : Önder Balıkçı

Anahtar Kelimeler: İlkadım coşkulu kutlama
  • Cuma 13.4 ° / 7.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 14.2 ° / 4.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 12 ° / 4.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Mirza ile A’dan Z’ye…

2

BAŞKAN MİRZA, ÇOCUK ATÖLYELERİNDE MİNİKLERLE BULUŞTU

3

Akın, Balıkesir için gençlerle el ele

4

Sahil bandında riskli ağaçlar kaldırıldı, yeni fidanlar dikildi

5

BANDIRMA’DA KAMYON ÇINAR AĞACINI DEVİRDİ

6

Erdek’te yangın paniği

7

Çömez’in annesi, son yolculuğuna uğurlandı