Tarih: 21.12.2012 00:00

İlkhaber Gazetesi, emeği geçen Yazarlarını unutmadı

Facebook Twitter Linked-in

Nesrin Aydoğmuş, Sayim Alkazak ve Erhan Göçmen`e İlhaber Gazetesi`ne katkılarından dolayı, 21. kuruluş yıldönümü etkinliği içerisinde `Hizmet Ödül`ü verildi. Bandırma Kent Konseyi, `Kadın Meclisi üyelerinden oluşan bir grup da bu sade törenin yapıldığı gazete yönetim binasında hazır bulundular. 
Ödülleri; Emekli Öğretmenlerimizden, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı, Yazar Nesrin Aydoğmuş`a İlkhaber Yayın Grubu adına Neşe Can Kuruoğlu, Gazeteci-Yazar Sayim Alkazak`a İlkhaber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Tosun, emekli Deniz Astsubaylarımızdan Gazeteci-Yazar Erhan Göçmen`e de Gazeteci-Yazar Engin Arıcan verdiler.
Kent Konseyi `Kadın Meclisi Üyeleri`
Bandırma Kent Konseyi `Kadın Meclisi Üye`lerinden bir grup İlkhaber Gazetesi`ne 21. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir ziyaret gerçekleştirerek İlkhaber Yayın Grubu Murahhas Üyesi Nece Can Kuruoğlu ile de bir süre görüştüler. 
Görüşme sırasında Gazeteci-Yazar Engin Arıcan, Sayim Alkazak, Erhan Göçmen ve İlkhaber Yayın Grubu Genel Müdürü Necdet Mancılık ile Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Tosun da hazır bulundular.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —