İlkokul öğrencilerinden örnek kitap
Bandırma Cumhuriyet İlkokulu’nda kaliteli bir eğitim-öğretimin yanı sıra öğrencilerin yaratıcılıklarını ve yeteneklerini geliştirme çalışmalarına da ağırlık veriliyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 02 Kasım 2023 - Perşembe 04:11
Güncelleme: 02 Kasım 2023 04:11
İlkokul öğrencilerinden örnek kitap

Bandırma Cumhuriyet İlkokulu’nda kaliteli bir eğitim-öğretimin yanı sıra öğrencilerin yaratıcılıklarını ve yeteneklerini geliştirme çalışmalarına da ağırlık veriliyor. Buna paralel olarak halen 4-İ sınıf öğretmenliği görevini yürüten İsmigül Yiğit Çonga, geçen yıl gerçekleştirdiği “Yaratıcı yazma çalışmaları”nı kitaba dönüştürdü.

Bandırma Belediyesi’nin, “Yenilikçi Öğrenme Sınıfının Kaleminden Yaratıcı Yazma Çalışmaları” ismiyle bastırdığı kitap hakkında bilgi veren sınıf öğretmeni Çonga, şunları söyledi:

“Öncelikle kitabın basımını sağlayan Bandırma Belediye Başkanı sayın Av. Tolga Tosun’a teşekkür ediyorum. Bu kitapta yer alan öykülerin tamamı, 24 öğrencim tarafından ders saatleri içinde yazıldı. Amacım, öğrencilerimi yazmaya yönlendirmek, onlara kitap okuma alışkanlığı sağlamaktı. Bu çalışmayı e-kitap durumuna da getirdik.”

ÖNDER BALIKÇI

Anahtar Kelimeler: İlkokul öğrencilerinden örnek kitap
  • Pazartesi 33.6 ° / 16.8 ° Güneşli
  • Salı 33 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
1

Balıkesir’de deprem seferberliği çağrısı

2

Amatör Balıkçılar Büyükşehir’in yarışmasında hünerlerini sergiledi

3

Gönen’in gururu Mustafa Çulcu’nun adı ölümsüzleşiyor

4

DAHA GÜZEL BIR BANDIRMA İÇİN BÜYÜK DÖNÜŞÜM BAŞLADI

5

CHP’de Atak toplantısı

6

Balıkesir’de Naci Görür deprem gerçeğini anlatacak

7

TGC, Evrensel Gazetesi’ne saldırıyı kınadı