İlksen Kodal, Edincik’i salladı
Bandırmalı Türk Sanat Müziği sanatçısı İlksen Kodal, Bandırma Belediyesi’nin, Edincik’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yıl kutlamaları kapsamında, Edincik’te unutulmaz bir konser verdi.
Bölge Haberleri
Yayın: 20 Eylül 2022 - Salı 12:49
Güncelleme: 20 Eylül 2022 12:49
İlksen Kodal, Edincik’i salladı

Bandırmalı Türk Sanat Müziği sanatçısı İlksen Kodal, Bandırma Belediyesi’nin, Edincik’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yıl kutlamaları kapsamında, Edincik’te unutulmaz bir konser verdi.
Şehit Hava Pilot Üsteğmen Cemil Kaya Meydanı’nda, “Erman Türkeli Ensemble Topluluğu” eşliğinde yaklaşık iki saat süren konseri Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat, Edincik Mahallesi Muhtarı Kamil Eryılmaz ve çok kalabalık Edincikli vatandaşlar izleyerek, şarkıları Kodal ile birlikte seslendirdiler.
Konser sırasında İlksen Kodal’a, üzerinde “Son Kurşun Anıtı”nın figürünün bulunduğu bir plaketi veren Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Edinciklilere hitap ederek, “Bandırma’nın önemli bir parçası olan Edincik’i çok önemsiyoruz. Edinciklilerin emrindeyiz. Son dönemde Edincik’e önemli hizmetler getiriyoruz” dedi.
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: İlksen Kodal Edincik’ salladı
  • Pazar 33.7 ° / 17.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 33.6 ° / 16.8 ° Güneşli
  • Salı 33 ° / 15.1 ° Güneşli
1

Balıkesir’de deprem seferberliği çağrısı

2

Amatör Balıkçılar Büyükşehir’in yarışmasında hünerlerini sergiledi

3

Gönen’in gururu Mustafa Çulcu’nun adı ölümsüzleşiyor

4

DAHA GÜZEL BIR BANDIRMA İÇİN BÜYÜK DÖNÜŞÜM BAŞLADI

5

CHP’de Atak toplantısı

6

Balıkesir’de Naci Görür deprem gerçeğini anlatacak

7

TGC, Evrensel Gazetesi’ne saldırıyı kınadı