İmar Barışı´nda süre 6 ay uzatıldı
31 Aralık 2018 tarihinde sona ermesi beklenen İmar Barışı´na başvurular ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.
Bölge Haberleri
Yayın: 01 Ocak 2019 - Salı 20:39
Güncelleme: 01 Ocak 2019 20:39
İmar Barışı´nda süre 6 ay uzatıldı

31 Aralık 2018 tarihinde sona ermesi beklenen İmar Barışı´na başvurular ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.
Yaklaşık 9 milyon 500 bin kişinin başvuruda bulunduğu ve 31 Aralık 2018 tarihinde sona ermesi beklenen ´İmar Barışı´ ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı ve süre 6 ay uzatıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, geçen hafta yaptığı açıklamada yaklaşık 9 milyon 500 bin kişinin ´İmar Barışı´ndan faydalandığını ve yaklaşık 14 milyar liralık bedel ödendiğini söylemişti.
´İmar Barışı´na ilişkin sürecin 31 Aralık 2018 tarihinde tamamlanacağını anımsatan Kurum, "Sürecin uzatılmasına ilişkin ciddi talep var, bunu biz 31 Aralık´ta inşallah değerlendirmiş olacağız" demişti.

Haber Merkezi

  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
  • Pazar 13.6 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.2 ° / 7.3 ° false
1

Çömez, Kapıdağ’daki çalışmalara katıldı

2

Büyükşehir Belediyesi Elif için seferber oldu

3

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin davada, Kıvanç Tatlıtuğ 'tanık' olarak dinlenecek

4

Sırra kadem basan Elif’in erkek arkadaşı, adli kontrolle serbest

5

BALIKESİR VALİSİ: SONAR CİHAZIYLA GÖLETTE YAPILAN ARAMADA DA İZE RASTLANMADI

6

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

7

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım