İncilâ Çalışkan, Zeytinliadada
Yazar Çalışkan, yeni kitabında Zeytinliadaya da yer verecek Eğitimci-Yazar İncilâ Çalışkan, Zeytinliadayı ziyaret ederek, ören yerindeki arkeolojik yapıtlar hakkında bilgiler aldı.
Bölge Haberleri
Yayın: 19 Ağustos 2013 - Pazartesi 00:00
Güncelleme: 19 Ağustos 2013 00:00
İncilâ Çalışkan, Zeytinliadada
Yazar Çalışkan, yeni kitabında Zeytinliada`ya da yer verecek
Eğitimci-Yazar İncilâ Çalışkan, Zeytinliada`yı ziyaret ederek, ören yerindeki arkeolojik yapıtlar hakkında bilgiler aldı.     
Son kitabında Zeytinliada`ya da yer vereceğini vurgulayan Çalışkan, bir süre Zeytinliada kazı ekibi başkanı Doç. Dr. Nurettin Öztürk ile görüşerek, bilgi alırken, adada gün ışığına çıkarılan yapıtlar karşısında çok etkilendiğini belirtti. Adaya eşi, emekli öğretmen Hüseyin Çalışkan ve Gazeteci-Yazar Önder Balıkçı ile birlikte giden İncilâ Çalışkan, "Bu kadar küçük bir adada, başta Meryemana Kilisesi olmak üzere bu denli çok arkeolojik bulgu ile karşılaşmak beni hem şaşırttı, hem de sevindirdi" dedi. Çalışkan, önümüzdeki günlerde çıkacak yeni kitabında yer vereceği Zeytinliada bölümünün ilgi göreceğine inandığını sözlerine ekledi.
Yazar Çalışkan`ın, çocuklar ve gençler için kaleme aldığı 20`nin üzerinde kitabı bulunuyor.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 17.8 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.4 ° / 11.1 ° Şiddetli yağmurlu
  • Cuma 6.9 ° / 1.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

F-16’LAR 2026’NIN İLK GÜNÜNDE GÖK VATAN SEMALARINDA

2

Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Germiyan: “Kadına şiddet, işkenceye dönüştü”

3

Elif Kumal Son Yolculuğuna Uğurlandı

4

Elif Kumal’ın aracı gölden çıkarıldı!

5

Elif Kumal'ın cansız bedeni bulundu

6

Sırra kadem basan Elif'i arama çalışmaları 7'nci gününde; dijital verilerden de sonuç alınamadı

7

Kapıdağ’daki arama kurtarma çalışmalarına Kızılay’dan kesintisiz destek