İş Cinayetleri ve Güvencesiz Çalışma” konulu panel
Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali'nin son gününde Türkiye'de İş cinayetleri ve Güvencesiz Çalışma: Soma, Ermenek ve Torunlar” konulu panel verildi.
Bölge Haberleri
Yayın: 04 Haziran 2015 - Perşembe 15:30
Güncelleme: 04 Haziran 2015 15:30
 İş Cinayetleri ve Güvencesiz Çalışma” konulu panel

Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali'nin son gününde Türkiye'de İş cinayetleri ve Güvencesiz Çalışma: Soma, Ermenek ve Torunlar” konulu panel verildi.
Bandırma Belediyesi tarafından bu yıl 26.sı düzenlenen Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivalinin son gününde düzenlenen Türkiye'de İş cinayetleri ve Güvencesiz Çalışma: Soma, Ermenek ve Torunlar” paneli yoğun ilgi gördü.
Panelde konuşmacı olarak Devrimci Maden İş Sendikası Genel Başkanı Tayfun Görgün, İSİG Sözcüsü Murat Çakır ve İnşaat İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Adnan Akyol yer aldı.
Panelde ülkemizde patronlar tarafından işçi sağlığı adına alınması gereken tedbirlerin yüksek maliyetler nedeniyle insan sağlığına tercih edilmesi gibi iş ve işçi sağlığı güvenliği konuları ele alınırken aynı zamanda Soma, Ermenek ve Torunlar'da yaşanan işçi katliamlarında sorumlular irdelendi. Panelin sonunda katılımcılara Belediye Meclis Üyesi Sami Türkmen tarafından festival plaketi takdim edildi.

  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
  • Pazar 13.6 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.2 ° / 7.3 ° false
1

Çömez, Kapıdağ’daki çalışmalara katıldı

2

Büyükşehir Belediyesi Elif için seferber oldu

3

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin davada, Kıvanç Tatlıtuğ 'tanık' olarak dinlenecek

4

Sırra kadem basan Elif’in erkek arkadaşı, adli kontrolle serbest

5

BALIKESİR VALİSİ: SONAR CİHAZIYLA GÖLETTE YAPILAN ARAMADA DA İZE RASTLANMADI

6

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

7

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım