İskandinav ülkesi basın mensupları Balıkesirde
21- 24 Mart 2013 tarihleri arasında TUR 2013 Göteborg Turizm Fuarı Swenska Massan Fuar Merkezinde İsveç- Göteborg şehrinde gerçekleşmişti.
Bölge Haberleri
Yayın: 31 Ağustos 2013 - Cumartesi 00:00
Güncelleme: 31 Ağustos 2013 00:00
İskandinav ülkesi basın mensupları Balıkesirde
21- 24 Mart 2013 tarihleri arasında TUR 2013 Göteborg Turizm Fuarı Swenska Massan Fuar Merkezinde İsveç- Göteborg şehrinde gerçekleşmişti.
Fuar Türkiye, Danimarka, Norveç, Slovakya, Letonya, Yunanistan, İsrail, İspanya, İtalya, Hırvatistan, Polonya, ABD, Güney Afrika, Japonya, Mısır, Makedonya, Fas, Tunus, Almanya gibi ülkelerinde aralarında bulunduğu 91 ülkeden 530 katılımcı ile gerçekleşti.
Fuarda gerçekleşen çalışmalar sonucu, İsveç ve İskandinavya ülkelerinin en çok okunan gazetesi Expressen yazarı - Expressen`e bağlı yüksek tirajlı Aylık popüler Seyahat Dergisi Allt Om Resor Yazarı Elisabeth AXAS  ile  Seyahat Dergisi Fotoğrafçısı Cornella NORDSTRÖM Balıkesir`e davet edildi.
2-6 Eylül 2013 tarihleri arasında İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı İlkay Karaağaç ve İsveç Kültür ve Tanıtma Ateşeliği tarafından organize edilen program çerçevesinde ilimize gelen konuklara, Balıkesir`in Turizm ve Kültür potansiyeli her yönüyle anlatılarak ağırlanacak.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 5.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 5.7 ° / 4.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 9.8 ° / 2.3 ° false
1

ERDEK’Lİ GENÇ GÜREŞÇİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YOLUNDA

2

BALIKESİR’DE NARKOTİK OPERASYONU: KİLOLARCA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ, 3 TUTUKLAMA

3

Daskyleion kazılarına büyük onur

4

MARMARA DENİZİ DENİZKESTANESİ AVCILIĞINA AÇILDI!

5

BAŞKAN MİRZA’DAN RAMAZAN’DA BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

6

Narlı’da tırların çarptığı evler zarar görüyor

7

ERDEK’TE İFTAR ÇADIRI RAMAZAN’IN İLK GÜNÜNDE KAPILARINI AÇTI