İşletmeci-Müşteri tartışmasında kan aktı
Erdek'te, geçtiğimiz gün sabah saat 06.30 sularında meydana gelen kavgada bir kişi silahla olmak üzere toplam 6 kişi yaralandı.
Erdek Haber
Yayın: 30 Ağustos 2014 - Cumartesi 12:18
Güncelleme: 30 Ağustos 2014 12:18
İşletmeci-Müşteri tartışmasında kan aktı

Erdek’te, geçtiğimiz gün sabah saat 06.30 sularında meydana gelen kavgada bir kişi silahla olmak üzere toplam 6 kişi yaralandı.
Yaralamalı kavga Çuğra bölgesinde faaliyet gösteren 06 Ankara Aperatif büfenin önünde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, Ahmet Yırtıcı, beraberindeki Ercan ve Erkan Uyanık ile birlikte geldiği büfeden yiyecek bir şeyler istedi. İsteklerine olumsuz cevap alan Ahmet Yırtıcı ile beraberindeki Ercan ve Erkan Uyanık, 06 Ankara Aperatif Büfenin İşletmecisi Hayati Yaşar ile girdikleri tartışmaya, işletmecinin oğlu Hikmet ve yeğeni Oktay’da kavgaya karışınca ortalık bir anda savaş alanına döndü. Sandalye ve masaların havada uçuştuğu kavgada 6.35 lik bir silahın patlaması ile kavga hastanede son buldu. Ahmet Yırtıcı silahla yaralı olarak getirildiği Bandırma Devlet Hastanesi Genel Cerrahi ünitesinde ameliyata alındı. Yırtıcı’nın arkadaşları Ercan ve Erkan Uyanık ise vücutlarının çeşitli bölümlerinde meydana gelen kesiklerden dolayı Bandırma Devlet Hastanesi Estetik Cerrahi Bölümünde ameliyata alındı. İşletme sahibi Hayati Yaşar, oğlu Hikmet ve yeğeni Oktay ise Erdek Devlet Hastanesi acil servisinde tedavi altına alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Pazartesi 14.9 ° / 8.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 7.7 ° / 1.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Mamun Bahçeleri Yokuşunda Kaza: 2 Motorcu Yaralandı

2

Şubat’ta Bahar Havası: Erdek’te Sahiller Doldu

3

Türkiye’de ilk olacak "Lisanslı Zeytinyağı Depoculuğu" için imzalar atıldı

4

Bandırmaspor - Serik Spor: 0-3

5

Burada kaza “geliyorum” diyor!

6

Erdekspor evinde fark yedi: 0-4

7

BANÜ ile “Engelime Renk Ver Derneği” arasında protokol