Tarih: 16.08.2013 00:00

İşsiz gençler için ilçeye fabrika kurdurdu

Facebook Twitter Linked-in

Bigadiç Belediye Başkanı Göksel, ilçedeki gençlere iş istihdamı yaratabilmek için ilçeye tekstil fabrikasının kurulmasına öncülük etti.
Kısa sürede yapımı tamamlanan BTS Tekstil isimli Fabrikanın açılışı Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel`in katılımıyla hizmete girdi.
Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, belediyeye iş, burs ya da yardım için başvuranlara istihdam sağlamak amacıyla tekstil fabrikasını kurdurduğunu söyledi.
Fabrikanın açılış törenine Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, Bigadiç Belediye Meclis Üyesi Ayhan Muslu, UTS Tekstil ve BTS Tekstil sahibi Zekeriye Uslu, firma yönetici ve çalışanları katıldı.
250 Bigadiç insanına istihdam sağlayan UTS Tekstil ve BTS Tekstil sahibi Zekeriye Uslu, açılış konuşmasında Bigadiç insanına yeni iş imkanları oluşturabilmek adına Bigadiç`te tekstil fabrikası kurmaya karar verdiklerini söyledi.
Uslu, kendilerine destek sağlayan Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel`e teşekkür etti.
Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel ise Bigadiç`e yatırım yapmak isteyen tüm müteşebbislere her zaman aynı samimiyet ile destek vermeye devam edeceklerini belirtti.
Bigadiç insanının son derece çalışkan olduğuna dikkat çeken Göksel, UTS Tekstil ve BTS Tekstil ailesinin oluşturdukları üretim alanında kurs alan insanımızı istihdam ederek hem üretime hem de istihdama önemli katkı sağlayacağını açıkladı.
Açılışını yapmaktan onur duyduğum BTS Tekstil ailesi olmak üzere, tesisin Bigadiç`e, Balıkesir`e ve Türkiye`ye hayırlı uğurlu olmasını dileyen Göksel, çalışanlarına ve sahiplerine kolaylıklar temenni etti.
Yapılan konuşmaların ardından BTS Tekstil Fabrikası okunan dua ve kurbanın kesilmesiyle birlikte hizmete açıldı. 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —