Tarih: 15.07.2015 15:20

İşte Erdek? İşte Sezon?

Facebook Twitter Linked-in

Yaz sezonunun ortalarına geldiğimiz şu günlerde, ilçemizde umutla beklenen turizm sezonu yoğunluğunun bir başka bahara kaldı gibi gözüküyor.
İlçemiz esnafı işlerin kesatlığından deyim yerindeyse adeta kan ağlarken bayrama 2 gün kala halen devam eden durgunluk, dört gözle bayramı bekleyen esnafları kara kara düşündürmeye başladı.

Bayramda faaliyete girmesi planlanan çay bahçeleri ve eğlence merkezinin yetişe memesi, göz önüne alınırsa esnafın umutları başka bir yaza kaldı gibi!
Bölgemizin önemli eğlence merkezlerinin başında gelen Ocaklar Mahallesinde hizmet veren Gonia Club Barın Erdek Belediyesi tarafından mühürlenmesi, Erdek´in merkezi Pazar Meydanına yapılması planlanan Botanik Parkın, sahildeki çay bahçeleri ile Seyitgazi Tepesindeki eğlence merkezi Kaya The Rock diskoda yapım çalışmalarının devam etmesi gibi nedenlerle ilçede sezonun başlamadan bittiğini işaret ediyor.
İlçedeki siyasiler büyük-şehir, küçük şehir kavgası yapa dursun, ilçe esnafını çok zor bir kış sezonunun beklediği bağıra bağıra geliyor.
İşte! Sizler için bayrama 2 gün kala fotoğrafladığımız Erdek´in son hali buyurun ve yorumu sizler yapın.
Haber: Tuncay Ertan

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —