İtfaiye anne ile yavru buluşturdu
Yangına, sel felaketine, insan kurtarmaya, trafik kazalarına koşturan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin itfaiye erleri, bu kez Ayvalık Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’yle ortaklaşa yürüttüğü mini operasyonla anne ve yavrus
Bölge Haberleri
Yayın: 25 Eylül 2021 - Cumartesi 02:10
Güncelleme: 25 Eylül 2021 02:10
İtfaiye anne ile yavru buluşturdu

Yangına, sel felaketine, insan kurtarmaya, trafik kazalarına koşturan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin itfaiye erleri, bu kez Ayvalık Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’yle ortaklaşa yürüttüğü mini operasyonla anne ve yavrusunu buluşturdu. 
Ayvalık Cumhuriyet Meydanı’ndaki demir ağaçlarının üzerine yuva yapan kumrunun yavrusu kafeteryaların bulunduğu alana düştü. Anne kumru, çaresiz yere düşen yavrusunu kurtarma telaşı içinde bir daldan bir dala konarken, annenin imdadına o sırada oradan geçmekte olan Ayvalık Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Göksel Aktaş yetişti. 
Aktaş, itfaiye ekiplerini arayarak Cumhuriyet Meydanı’na yönlendirdi. Kısa sürede meydana gelen ekipler, ağacın bir üst dalında bekleyen annenin bakışları arasında yavru kumruyu yuvasına yerleştirdi. Yavrunun dönüşünün ardından yuvaya gelen anne yavrusunu dakikalarca besledi. Mini operasyonu izleyenler vatandaşlar, itfaiye müdürlüğü ve veteriner işleri müdürlüğü ekiplerini alkış yağmuruna tuttu. 
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: İtfaiye yavru buluşturdu
  • Cumartesi 14.2 ° / 4.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 12 ° / 4.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 7.7 ° / -0.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Balıkesir çiftçisine %100 hibeli damızlık desteği

2

Yeloğlu’ndan Erdek Emniyet Müdürüne ziyaret

3

Mirza ile A’dan Z’ye…

4

BAŞKAN MİRZA, ÇOCUK ATÖLYELERİNDE MİNİKLERLE BULUŞTU

5

Akın, Balıkesir için gençlerle el ele

6

Sahil bandında riskli ağaçlar kaldırıldı, yeni fidanlar dikildi

7

BANDIRMA’DA KAMYON ÇINAR AĞACINI DEVİRDİ