İvrindi-Gökçeyazı Atıksu Tesisi 2020 yılında tamamlanacak
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki BASKİ Genel Müdürlüğü tarafından İvrindi İlçesi Gökçeyazı Mahallesi´nde yapımı gerçekleştirilen içme suyu, kanalizasyon ve atıksu arıtma tesisinin % 88´i tamamlandı.
Bölge Haberleri
Yayın: 04 Aralık 2019 - Çarşamba 09:43
Güncelleme: 04 Aralık 2019 09:43
İvrindi-Gökçeyazı Atıksu Tesisi 2020 yılında tamamlanacak

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki BASKİ Genel Müdürlüğü tarafından İvrindi İlçesi Gökçeyazı Mahallesi´nde yapımı gerçekleştirilen içme suyu, kanalizasyon ve atıksu arıtma tesisinin % 88´i tamamlandı.
İvrindi´de mevcut içme suyu ve atıksu şebeke sisteminin; kullanım ömrünü doldurmuş olması, artan nüfusa yetersiz kalması ve kayıp-kaçaklar nedeniyle işletmede oluşan problemlerin ortadan kaldırılması için yapımına geçtiğimiz yıl başlanan Gökçeyazı inşaatının % 88´i bitti. Proje kapsamında; 15 bin 200 metreküp içme suyu şebeke ve terfi hattı ile 10 bin 200 metreküp kanalizasyon şebeke hattının yapımı tamamlandı.
4 bin kişi kapasiteli Paket Atıksu Arıtma Tesisinin ve kalan 3 bin 900 metreküp içme suyu şebeke ve terfi hattının inşaat çalışmaları 2020 yılında tamamlanacak.
Yeni yapılan kanalizasyon sistemi ve Paket Atıksu Arıtma tesisi ile atık sular; çevre ve halk sağlığı açısından yönetmeliğe uygun bir şekilde arıtılacak, arıtılan su Kocaavşar Deresi´ne deşarj edilecek.
Haber Merkezi

  • Salı 33 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
1

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

2

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

3

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

4

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

5

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak

6

BAŞKAN DURSUN MİRZA’DAN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

7

Bandırma'da motosiklet kazası: 1 yaralı