İYİ Parti İl Başkanı Ural, mazbatasını aldı
İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı seçilen Özlem Ural, Kurucu İl Başkanı Nedim Tuna, İl Başkan Adayı Hakan Göre, 20 ilçe başkanı ve partililerle birlikte Balıkesir İlçe Seçim Kurulu´ndan mazbatasını teslim aldı.
Bölge Haberleri
Yayın: 22 Ağustos 2020 - Cumartesi 22:53
Güncelleme: 22 Ağustos 2020 22:53
İYİ Parti İl Başkanı Ural, mazbatasını aldı

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı seçilen Özlem Ural, Kurucu İl Başkanı Nedim Tuna, İl Başkan Adayı Hakan Göre, 20 ilçe başkanı ve partililerle birlikte Balıkesir İlçe Seçim Kurulu´ndan mazbatasını teslim aldı.
Cesurlar Hareketi mensupları, örnek bir tavır sergileyerek bir kez daha birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Mazbatasını aldıktan sonra basının karşısına çıkan İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural, küçük olsun benim olsun anlayışı ile davranmayacaklarını söyledi.
İYİ Parti´yi Balıkesir´de 1. parti yapabilmek için Kurucu İl Başkanı Nedim Tuna, İl Başkan adayı Hakan Göre ile birlikte hareket ederek verilen görevleri ortak akılla yerine getirme kararlığında olacaklarını belirten Ural, ?Partimizi hep birlikte iktidara hazırlamak gibi bir sorumluluğumuz vardır.? diye konuştu.
Paber Merkezi

  • Cuma 5.5 ° / -4.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
  • Pazar 13.6 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

2

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım

3

Başkan Karışık'tan yeni yıl mesajı

4

Bandırma’da yaya geçidinde feci kaza

5

Atıl haldeki otel binasında patlama sonrası yangın: 2 işçi dumandan etkilendi

6

Bandırma’da çorbacıda fenalaşan vatandaş hayatını kaybetti

7

Gönen'de işçi servis midibüsü ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı